Címke: fizetés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
927 találat
2023.07.05

Júliustól már boltból is vehetünk fel készpénzt

Megnyílik július 1-jével a lehetőség a vásárlással egybekötött készpénzfelvételre, amely havonta legfeljebb két alkalommal, 40 ezer forintot összességében meg nem haladó mértékben teszi lehetővé, hogy a vásárlók készpénzhez juthassanak - hívja fel a figyelmet a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2023.04.21

Részletekben is fizethető a személyi jövedelemadó

Részletekben is fizethető a személyi jövedelemadó, adta hírül a NAV. A fizetendő személyi jövedelemadóra és szociális hozzájárulási adóra, ha együttes összegük nem több mint 500 ezer forint, idén is kérhető pótlékmentes részletfizetés az szja-bevallásban.
2023.02.24

Fontos információk Kecskemét 2023-as parkolási rendjéről

Többeket is meglepett, hogy Kecskemét belvárosában megnőtt a parkolóórák üzemelési ideje, vagyis az eddigi 18 óra helyett 20 óráig kell parkolódíjat fizetni. A legnagyobb közösségi oldalon mostanában felkapott téma pedig nem új. 2023. január 1-je óta él az új üzemelési idő és várakozási díj. De még a zónahatárokat is akkor változtatta meg a Kecskeméti Városrendészet.
2022.11.30

Figyeljünk rá, hogy ne az eladó fizesse jövőre az építményadót!

Építmény idei eladásakor nagyon fontos, hogy időben kössünk szerződést és nyújtsuk is be a tulajdonjogváltozást a földhivatal felé, ugyanis a hatályos veszélyhelyzeti szabályok értelmében előfordulhat, hogy jövőre is az eladó fizeti az építményadót - figyelmeztet közleményében dr. Temesvári Péter jegyző.