Címke: gazdaság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
37 találat
2024.02.09

A nemzeti bank alelnöke, Virág Barnabás volt a Kölcsey Kör vendége

Csütörtökön rendezték a Kölcsey Kör pódiumbeszélgetéseinek soron következő alkalmát a Neumann János Egyetem CAMPUS-án. A meghívott vendég ezúttal a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Virág Barnabás volt, akivel a magyar gazdaság Európában, illetve az európai gazdaság világban elfoglalt helyéről és számos más izgalmas gazdasági témáról beszélgetett dr. Kárpáti József, az egyetem gazdasági karának dékánja.
2024.01.15

Megjelent a Hírös Gazdaság téli lapszáma

Megjelent a Kecskeméti Médiacentrum gazdasági kiadványa, a Hírös Gazdaság téli száma. A város megújulását és innovációit bemutató lap már elérhető a Kecskeméti Médiacentrum szerkesztőségében, a terjesztőhelyeken, és letölthető formában is hozzáférhető.
2023.12.18

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak

Mesteravatót tartott a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara az Ifjúsági Otthon tükörtermében, majd a vármegye legsikeresebb vállalkozásait és vállalkozóit díjazta a kecskeméti Városházán tartott évzáró küldöttgyűlésén. A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara ezekenkívül bemutatta a TOP 100-as kiadványát is. Megjelent a Gazdasági Ablak legújabb adása!
2023.10.16

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak magazinunk, amelyben két érdekes eseményről számolunk be. Két nép gazdasági eredményeiből közösen tanulva folytattak komoly szakmai eszmecserét október 11-én Lakiteleken a „Magyar-olasz gazdasági konferencián”. Az eseményen neves hazai és olasz gazdasági szakemberek napjaink legjellemzőbb gazdasági folyamatait felvázolva próbáltak megoldási javaslatokat találni a pénzügyi kihívásokra. A Gazdasági Ablak második részében pedig a nemrégiben megnyílt "A munka világa" című fotográfiai kiállításról számolunk be.
2023.05.10

Figyelem! Mezőgazdasági összeírás kezdődik

Kezdődik hazánk második legnagyobb mezőgazdasági gazdaságszerkezeti összeírása, melyet a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2023. május 15. és július 15. között hajt végre Agrárium 2023 néven. Az adatgyűjtés célja, hogy nyomon kövesse a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU és a gazdálkodók számára.
2023.05.03

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repülőjegyeket?

Nyaralást vagy városlátogatást tervezel, de nem szeretnél egy vagyont költeni? Biztosan azon töprengsz, hogyan találhatsz olcsó repülőjegyeket. Ez egy nagyszerű és megfizethető nyaralás kiindulópontja. Van is egy tuti első tippünk: töltsd le a legjobbra értékelt utazási alkalmazást, az eSky.hu-t, és tervezd meg kalandodat a lehető leggazdaságosabb ár-érték aránnyal!
2023.03.25

Itt a Gazdasági Ablak legújabb adása

Elkészült a Gazdasági Ablak legújabb adása. A magazin beszámol a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara HR Klubjának tréningbemutató klubrendezvényéről, amelynek középpontjában a stresszmenedzsment állt. Bemutatkozik a műsorban Vinczellér Zsolt tervező művész is, aki a nemzeti ünnep alkalmából vehette át a Ferenczy Noémi-díjat. A Gazdasági Ablak kiemelten foglalkozik a Tudástranszfer címmel megrendezett duális képzési konferenciával is.