Címke: Gulyás Gergely
Keresés
Dátum választó
Rendezés
983 találat
2023.09.11

Kunszentmiklóson zárult a református egyház országos óvodaprogramja

A keresztény hit szabad megélésének lehetősége versenyelőnyt jelent a mai világban - mondta Novák Katalin köztársasági elnök vasárnap a Magyarországi Református Egyház országos óvodaprogramját lezáró hálaadó istentiszteleten és projektzáró ünnepségen, Kunszentmiklóson. A projekt zárásán Gulyás Gergely a Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta, az óvodákban a nemzet és az ország jövője bontakozik ki lassan napról napra. Ami az óvodában történik, az mindörökké elkíséri a gyermeket.
2023.01.25

Továbbra is a Főnix Egyesület koordinálja a Bács-Kiskun Vármegyei Civil Közösségi Központot

A Bács-Kiskun Vármegyei Civil Közösségi Központot a következő három évben is a Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület fogja koordinálni. Ünnepélyes keretek között került sor a címbirtokosi oklevél átadására, melyet Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől vehetett át az egyesület elnöke, Szedmák Tamás.
2022.12.16

Évet zárt a Lakitelek Népfőiskola

Évzárót tartott pénteken a Lakitelek Népfőiskola munkatársainak. A Hungarikum Ligetben Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke értékelte az idei munkát. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a rendezvényen elmondta: a Lakitelek Népfőiskola most és még hosszú időn keresztül szolgálja azokat a közös célokat, amelyeknek köszönhetően Magyarország Európán belül kisebbségi álláspontot képviselve meg tud maradni.
2022.12.07

Rendkívüli Kormányinfó: eltörlik a benzinárstopot

Rendkívüli időpontra hirdettek meg Kormányinfót, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Hernádi Zsolt MOL-vezérrel. Cikkünkben folyamatosan tudósítjuk az elhangzottakat. A benzinárstop eltörlése 2022.12.06. 23:00 órakor lép érvénybe. Jelenleg 645 forint a benzin, 699 forint a dízel.