Címke: Hamzáné Lakó Judit
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.05.12

Óriási sikere volt a XIX. Helyi Termék Ünnepnek

A fantasztikus programkínálatnak köszönhetően idén is megtelt Kecskemét Főtere hungarikumokkal. Nagy érdeklődés mellett három napon keresztül zajlott a számos újdonságot kínáló, sokszínű XIX. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál május 10-12. között. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület ezúttal is nagyszabású rendezvényt szervezett, amelyet megújuló programokkal és népszerű koncertekkel színesített.
2024.05.10

Elindult a három napos XIX. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál Kecskeméten

Pénteken délután 5 órakor nyílt meg a XIX. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál Kecskemét főterén. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület által szervezett eseményen megelevenedik magyarságunk számos értéke, amelyet a tíz vármegyéből érkező 27 vendégkiállító bemutatkozásán keresztül ismerhetünk meg.
2024.05.10

Elrajtolt a Hungarikum Fesztivál

Pénteken délután 5 órakor nyílt meg a XIX. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál Kecskemét főterén. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület által szervezett eseményen megelevenedik magyarságunk számos értéke, amelyet a tíz vármegyéből érkező 27 vendégkiállító bemutatkozásán keresztül ismerhetünk meg.
2024.05.06

Hamzáné Lakó Judittal beszélgettünk a közelgő Helyi Termék Ünnepről

Május 10-12. között hungarikumok sora lesz látható, hallható, tapintható és persze fogyasztható a három napos XIX. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál során, amelyet hagyományosan, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervez. Kecskemét főterén tíz vármegyéből 27 vendégkiállító érkezik. Ezzel kapcsolatban beszélgettünk Hamzáné Lakó Judittal, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkárával. A teljes beszélgetés megtekinthető a KTV Kiemelő című magazinjában.
2024.04.25

Kecskemét és Térsége Turisztikai Kiállítás nyílik pénteken a főtéren

Hagyományteremtő szándékkal Kecskemét és Térsége Turisztikai Kiállítást rendez az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület, a Tourinform Iroda üzemeltetője április 26-án, pénteken a Tourinform Iroda környékén. Ezzel kapcsolatban beszélgettünk a KTV stúdiójában Hamzáné Lakó Judittal, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkárával.
2024.04.23

Elektromos roller bérlés

Kerékpár mellett már elektromos roller is bérelhető a kecskeméti Tourinform irodában. A járműveket nem csak turisták, kortól függetlenül bárki használhatja, aki méretben megfelelő hozzá.
2024.04.10

Közösen fejlesztik Kecskemét és térségének turizmusát

Kecskemét és Térsége Turisztikai Fórumot szervezett az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szerda délután a Városháza Dísztermébe. A térség turisztikai szolgáltatóit hívták meg az eseményre, hogy a kapcsolatépítés mellett közösen gondolkodjanak a turizmus fellendítésén Kecskeméten és környékén.
2023.10.20

Elkezdődött a 18. Őszi Helyi Termék Ünnep

Köszöntőbeszédekkel és a 4. Nagy Koccintással vette kezdetét a 18. Őszi Helyi Termék Ünnep és Aranyhomok Portéka Vásár. Október 20-a és 23-a között rendezik meg Kecskemét Főterén.A négy napos programsorozaton igazi kézműves termékekkel lehet találkozni.
2023.08.28

Nagy érdeklődés övezte a 26. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítást és a Gasztrohetet

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a kistérségi települések összefogása révén immár 26 éve nagy figyelmet fordít arra, hogy megismertesse és megszerettesse a helyben megtermelt kiváló minőségű élelmiszereket, valamint az egyedi kézműves termékeket a helyi lakossággal és az ideérkező turistákkal. Ennek fő helyszíne Kecskemét főterén a Hírös Hét Fesztiválon, augusztus 22-27. között megrendezésre került Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás.
2023.08.22

Megnyílt a 26. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

Kecskemét Főterén, a Hírös Forrás szökőkútnál kedd délután megnyílt a 26. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás, mely több mint 100 kiállítóval, kézműves bemutatóval, kulturális műsorral várja az érdeklődőket vasárnapig. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület által a Hírös Hét Fesztivál kísérőrendezvényeként megszervezett nagyszabású térségi seregszemlén tíz faházban és egy jurtában összesen 16 település mutatkozik be. A rendezvény újdonsága idén a Térségi Gasztrohét, melynek keretében megismerkedhetünk a térség hagyományos ízeivel.
2023.08.17

Vendégünk volt Hamzáné Lakó Judit, aki mesélt a közelgő Gasztrohétről

Gasztrohéttel várja vendégeit a 26. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a kistérségi települések összefogása révén szervezi meg a kiállítást, amelyen megismertetik a látogatókkal a megtermelt minőségi élelmiszereket, valamint az egyedi kézműves termékeket. Ennek fő helyszíne Kecskemét főterén a Hírös Hét Fesztiválon, augusztus 22-27. között lesz. Ezzel kapcsolatban beszélgettünk Hamzáné Lakó Judittal, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkárával. A teljes beszélgetés megtekinthető a Kecskeméti Televízió Kiemelő című magazinjában.