Címke: háziorvos
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.01.23

Kiemelő: sokat tehetünk a légúti betegségek megelőzéséért

A változékony idő, a helytelen életmód és a környezeti szennyezés mind-mind oda hatnak, hogy a vírusok és baktériumok ellen nehezebben védekezik az emberi szervezet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy tehetetlenek vagyunk a betegségekkel szemben. A Kecskeméti Televízió Kiemelő magazinjának vendége dr. Lódi Brigitta háziorvos volt, akivel főként a légúti betegségekről, azok megelőzéséről beszélgettünk, de az is szóba került, hogy mikor kell feltétlenül orvoshoz fordulni.
2023.08.02

Szolgálati lakással és praxiskezdő támogatással várják a háziorvosokat Kecskeméten

Jelenleg három felnőtt és egy gyermekorvosi praxis betöltetlen Kecskeméten, ősszel pedig Kadafalván megüresedik egy újabb háziorvosi álláshely. A helyettesítés folyamatos, a város pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy minél hamarabb új szakemberek kezdjék meg a munkát. A jelentkező orvosok a szolgálati lakás mellett többek között 1 millió forint praxiskezdési támogatást és komplexen felszerelt rendelőt is kapnak. A részletekről Engert Jakabné alpolgármesterrel beszélgettünk.
2023.06.30

Utolsó munkanapján köszöntek el a nagybetűs Orvostól

„Nem búcsúzunk, hanem köszöntjük.” Ez a mondat pénteken délben többször is elhangzott a Műkertvárosban. A városrész lakói ugyanis meglepetést szerveztek dr. Tóth Mihály háziorvosnak, aki 33 évnyi munka után nyugdíjba ment a helyi rendelőből.
2023.03.10

Kiállítást rendeztek dr. Jakkel Anna emlékére

Dr. Jakkel Anna háziorvosra emlékeztek ma (pénteken) az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága földszintjén. A nemrégiben, tragikus hirtelenséggel elhunyt doktornő emlékére az afrikai misszió során készített fotóiból szerveztek kiállítást az épületben.