Címke: HI! Kecskemét
Keresés
Dátum választó
Rendezés
45 találat
2023.08.29

Csaknem 55 ezren vettek részt a most záruló HI! Kecskemét programjain

Csak a hivatalosan regisztrált látogatókat számba véve csaknem 55 ezren vettek részt a most lezáruló HI! Kecskemét bő négy évig futó programjain. A 2019-ben kezdődő sorozat keretében megközelítőleg 300 zenei produkció valósult meg, és legalább ennyi hagyományőrző, óvodás, iskolás vagy nyugdíjas csoportnak nyújtottak bemutatkozási lehetőséget – hangzott el a HI! Kecskemét projektzáró eseményén kedden a Városházán. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester úgy fogalmazott: mi kecskemétiek "egy nagy családdá kovácsolódtunk" a HI! Kecskemétnek köszönhetően.
2023.02.04

Hagyományos disznótor Katonatelepen

Mintegy 2 mázsás disznót vágtak le szombaton reggel Katonatelepen. A városszerte megrendezett HI! Kecskemét program disznótorának a célja az volt, hogy felelevenítsék a hagyományokat és a fiatal generációval megismertessék a tradicionális húsfeldolgozás lépéseit.
2022.12.09

Hagyományőrző falusi disznótor

"Itt az ideje egy igazi falusi, hagyományos disznótornak!" Ha te is ezen gondolkozol a napokban, akkor van egy jó hírünk! A Hi! Kecskemét programsorozatán belül, december 17-én te is részt vehetsz egy igazi disznótoron, Kadafalva Közösségi terénél!
2022.12.08

Ünnepvárás a Vásárhelyi Pál Iskolában

Ünnepváró teadélutánt rendeztek ma a Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Az adventi időszakhoz kapcsolódva a gyerekek ünnepi dalokat és verseket szavaltak, majd mézeskalács és forró tea várta őket.