Címke: Hírös Agóra Kulturális Központ
Keresés
Dátum választó
Rendezés
23 találat
2023.10.18

Mindenszentek előtt gyógyír a léleknek – Stabat Mater

Két együttes szuperkoncertje az Evangélikus templomban Kecskeméten Mindenszentek és Halottak napja közeledtével: a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és a Kecskeméti Énekes Kör előadásában, Antonio Vivaldi: Gloria, RV 589 valamint Giovanni Battista Pergolesi: Stabat Mater művei csendülnek majd fel. Az együtteseket vezényli Erdei Péter Liszt-, Kodály-, Bartók- és Pásztory-díjas karnagy, Magyarország Kiváló Művésze.
2023.09.17

Harminc éves a Kandó Kálmán Technikum művészeti tagozata

A kiállításnak helyet adó intézmény nevében Barta Dóra, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója, Harangozó Gyula és Seregi László díjas táncművész, koreográfus, Magyarország Érdemes Művésze mondott köszöntőt. Barta Dóra hangsúlyozta, hogy művészként milyen különleges élményeket él meg a kiállítótérben állva, átélve az ünneplők jubileum felett érzett örömét, és megtapasztalva a műveket létrehozó kreatív energiákat. Az intézmény […]
2023.08.13

A Fool Moon acapella énekgyüttes koncertje a Múzsában

A szegedi Fool Moon acapella énekegyüttes lépett fel július 14-én este a Kodály Nemzetközi Művészeti Fesztivál programjában a kedvelt kecskeméti szabadtéri koncerthelyszínen, a romkertben. Az Acapelland címet viselő programban magas szakmai színvonalon előadott könnyűzenei darabokat hallhatott a közönség.
2023.07.21

HA esték a díszudvarban - Ma este Kocsis Tibor lép fel

HA esték a díszudvarban címmel a Hírös Agóra új programsorozatot indít Kecskemét impozáns épületének, a szecessziós Városházának Lechner Ödön díszudvarán. A koncertek hangulatát a mesés miliő, a nyáresték és azok a művészek szolgáltatják, akik egytől egyig gondoskodnak majd arról, hogy minőségi élménnyel gazdagodjanak vendégeink.
2023.07.16

Atmoszférakoncertet adott három kecskeméti kórus a Kodály Fesztiválon

Nagy közönségsikert aratott három kecskeméti kórus szabadtéri fellépése a Kodály Nemzetközi Művészeti Fesztivál szombat esti programján, a Hírös Forrás szökőkútnál. A Nagy a világ című atmoszféra koncerten fellépett a Kiss Katalin által alapított Ars Nova Énekegyüttes, a szintén Kiss Katalin nevéhez köthető Kecskeméti Fesztiválkórus és a Cantus Nobilis Kórus, a korábbi Pedagógus Énekkar. Az est moderátora Bősze Ádám zenetörténész, a fesztivál szakmai házigazdája volt.