Címke: Horváth Krisztofer
Keresés
Dátum választó
Rendezés
221 találat
2024.05.21

Horváth Krisztofer

Horváth Krisztofer is helyet kapott az Eb-keretben. Ez klubtörténelmi siker a Kecskeméti TE-nek, ugyanis korábban még nem kapott Eb-behívót KTE-játékos. Krisztofernek ez lesz az első Európa-bajnoksága.
2024.05.15

Horváth Krisztofer az EB-n

Kedden kihirdette keretét Marco Rossi szövetségi kapitány, aki már az Európa-bajnokságra készül a következő hetekben csapatával. A névsorban ott van a KTE támadója, Horváth Krisztofer neve is.
2024.01.06

Nem mond le Horváth Krisztoferről a Torino

A Torino FC még mindig alaposan figyeli Horváth Krisztofer játékát. Olasz lapértesülés szerint új záradék került a Kecskeméti TE támadójának szerződésébe. A 21 éves, 2-szeres magyar válogatott játékost az NB I egyik legjobbjaként emlegetik - írja az nb1.hu.
2023.12.19

Banó-Szabó és Szalai a forduló, Horváth az ősz válogatottjában

Az utolsó őszi forduló után két játékosunk is bekerült a Nemzeti Sportnál a forduló válogatottjába. Banó-Szabó Bence góllal tért vissza, a gólpasszt pedig Szalai Gábortól kapta, aki szintén kisebb sérülés után játszhatott újra. Mindkét játékos 7-es osztályzatot kapott a Nemzeti Sporttól. Banó-Szabó Bence a csakfoci.hu-nál kiérdemelte a forduló cseréje elismerést is.
2023.11.19

Magyarország legyőzte Montenegrót, ezzel csoportelsőként jutott ki az EB-re

A magyar labdarúgó-válogatott a második félidőben hátrányból fordítva 3-1-re legyőzte a vendég montenegrói csapatot a vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így csoportelsőként végzett és a második kalapból várhatja december 2-án a jövő évi kontinensviadal hamburgi sorsolását. A mérkőzésen két kecskeméti játékos, Horváth Krisztofer és Szuhodovszki Soma is pályára lépett.