Címke: időjáráselőrejelzés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
6 találat
2023.12.03

Felhős, borult idő várható a jövő héten

Jobbára felhős, borult idő várható a jövő héten, de kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőzetben. Többfelé kell havazásra, havas esőre, esőre számítani, reggelente sokfelé lehet fagy, pénteken hajnalban a hófödte tájakon akár mínusz 10 fokig is süllyedhet a hőmérő higanyszála, és a legmelegebb órákban sem emelkedik 8 Celsius-fok fölé a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2023.11.19

Változékony idő várható a jövő héten

A jövő héten is változékony idő lesz: a hét elején még 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, majd szerdán erős széllel érkezik a hideg, csütörtökre virradóra mínusz 9 és mínusz 1 fok közötti hőmérséklet várható, és napközben is csak 1-8 fokig melegszik a levegő. Pénteken ismét melegedés kezdődik, és elszórtan kell csapadékra számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2023.10.15

A jövő hét elején nyugodt őszi idő várható, a hét második felében változékonyra fordul az időjárás

A jövő hét elején nyugodt, őszi idő várható 11 és 17 Celsius-fok közötti csúcshőmérséklettel, hajnalban többfelé lehet fagy. A hét második felében felhősebb, csapadékosabb időre van kilátás 13-20 fok közötti maximumokkal és élénk, helyenként erős széllel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2023.08.06

A jövő héten egyre melegebb és naposabb idő várható

A jövő hét elején még többfelé felhős idő lesz egy-egy záporral, zivatarral, de a későbbiekben egyre melegebb és naposabb idő várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2023.07.23

Irány a strand!

A meteorológusok előrejelzése szerint ma és holnap igazi strandidő vár ránk. Szerdán már hidegfront érkezik, ami kissé lehűti a levegőt.
2023.07.10

Vasárnaptól újabb kánikulai hullámra készülhetünk

Legalább a jövő hét közepéig kifejezetten meleg időre számíthatunk, és ugyan az egyes napokon érkezhetnek gyenge frontok Magyarország fölé, ezek csak átmenetileg mérséklik majd a meleget. Péntektől ismét szárazabb, melegebb léghullámok érkeznek, így vasárnaptól újabb kánikulai hullám várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délutáni videójából.
2023.07.01

Nem teljesen tökéletes...

...mármint az idő a strandolók számára. Napos órákból nem lesz hiány holnap, és tartós csapadék sem lesz, azonban az északnyugati szél nagy területen ronthatja a hőérzetet. Záporok, zivatarok vasárnap is kialakulhatnak, főként a keleti tájakon.
2023.06.25

Változékony, de meleg idő várható a jövő héten

Sok napsütés várható a jövő héten, de záporokra és zivatarokra is számítani kell. Kedden egy hidegfront érkezik erős széllel, ezért átmenetileg csökken a hőmérséklet, de többnyire így is 30 Celsius-fok körül alakulnak a csúcsértékek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2023.05.29

Ezen a héten is kora nyárias idő várható, sok napsütéssel

Ezen a héten is kora nyárias idő várható sok napsütéssel, gomolyfelhőkkel és 25 Celsius-fok körüli maximumokkal. Kedden többfelé, a hét többi napján elszórtan lehet zápor, zivatar - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből,
2023.05.07

A jövő hét elején még sok napsütés várható, a hét második fele a délnyugati országrészben felhős és csapadékos lesz

A jövő hét elején még országszerte napos, száraz idő várható, a maximum-hőmérséklet azonban kissé visszaesik és jellemzően 20 Celsius-fok körül alakul. A hét második felében az ország délnyugati részében megnövekszik a felhőzet és ott eső, zápor is lehet, míg máshol nagyrészt napos idő várható. Vasárnap már országszerte felhős időre kell számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2023.04.23

Esővel indul a jövő hét

Többfelé várható eső, zápor, zivatar a jövő hét első napjaiban, visszaesik a hőmérséklet, szerda és csütörtök hajnalban néhol fagy is lehet. A hét közepétől újra melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez vasárnap eljuttatott előrejelzéséből.
2023.04.09

Várható időjárás hétfő éjfélig

Vasárnap egyre nagyobb területen szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, a legtöbb helyen néhány órára kisüt a nap. Főleg a Dunántúlon fordulhat elő még kisebb eső, zápor. Éjszakára csökken a felhőzet, lesznek derült tájak, de rétegfelhővel borított, valamint ködös, párás körzetek is.
2023.01.08

Esős idő várható a jövő héten éjszakai fagyokkal

A jövő héten többfelé várható eső, a hegyekben havas eső, hó is hullhat, a hidegfront nyomán pár fokkal hidegebbre és éjszakai fagyokra is számítani kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2023.01.01

Itt a következő hét időjárása

A következő napokban még többfelé mérhetnek 12 és 17 fok közötti értékeket, de a hét közepén csökkenni kezd a nappali csúcshőmérséklet, vasárnap már csak 1 és 9 fok között várható.
2022.12.24

Várható időjárás vasárnap éjfélig

Egyre nagyobb területen szakadozik, csökken a felhőzet, mindenütt megszűnik a csapadék. Éjszaka derült vagy gyengén felhős lesz az ég, éjfél után a Dunántúlon ismét megnövekszik a felhőzet. Párás lesz a levegő, a Dráva mentén és az északkeleti megyékben köd, illetve rétegfelhőzet is képződhet.