Címke: INTER TAN-KER Zrt.
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2023.11.10

Hermanovszki István az év autóbuszvezetője

Második alkalommal adták át a pénteki Márton-napi ünnepség keretében az „Év autóbuszvezetője” díjat. A díjat a Wojtyla Barátság Központ hozta létre tavaly, ugyanis a „wojtylások” közül nagyon sokan használják a helyi járatú autóbuszokat. A köztük végzett elégedettségi felmérés alapján választják ki minden évben a cím új birtokosát, aki 2023-ban Hermanovszki István lett.
2023.07.25

Buszos vízosztás Szent Kristóf napján

Frissítő vizet osztott a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és az INTER TAN-KER Zrt. az AIPA Nonprofit Kft. önkénteseinek segítségével ma (kedden) kora délután a Széchenyi téren. A hűsítő ásványíz jól jött a forró nyári melegben az utasoknak és a belvárosban sétálóknak egyaránt.
2023.04.28

Elbocsátották a buszsofőrt, aki a Kodály Iskolánál a vasúti síneken hagyta járművét tele utasokkal

Elbocsátották azt a buszsofőrt, aki a Kodály Iskolánál a vasúti síneken hagyta járművét tele utasokkal április 26-án. Az esetet a rendőrség is vizsgálja. A Kecskemét közösségi közlekedési szolgáltatását biztosító INTER TAN-KER Zrt. az esettel kapcsolatban sajnálatát fejezte ki és az utazóközönség elnézését és bocsánatát kéri pénteki közleményében.