Hárommillió kilométer balesetmentesen - jutalmazták az Inter Tan-Ker buszsofőreit

2024. 01. 19., 17:27
Balesetmentesen vezető kecskeméti sofőrjeit ünnepelte pénteken délelőtt a helyi tömegközlekedést biztosító Inter Tan-Ker Zrt. A közlekedési cég megjutalmazott sofőrjei idén már több mint hárommillió kilométert tettek meg baleset nélkül.
Fotó: Bogdándi Ferenc
A galéria 18 képet tartalmaz

Izgatottan, de nagy örömmel gyülekeztek ma az Inter Tan-Ker Zrt. kecskeméti sofőrjei a cég telephelyén. A buszvezetőket Végh Szilvia, HR igazgató és Mészáros Lajos közlekedési üzletág igazgató, valamint Szendrődi Gábor üzemigazgató köszöntötte és biztatta. A sofőrök nagyon komoly teljesítményt tudhatnak magukénak.

– 39 jutalmat adtunk ma át kiváló kollégáinknak. 17 vezetőnk 50.000 balesetmentes kilométert teljesített, és 22-en voltak, akik már 100.000 kilométert vezettek balesetmentesen. Ez összesen hárommillió ötvenezer kilométer
— mondta Szendrődi Gábor, az Inter Tan-Ker Zrt. - Kecskemét üzemigazgatója. Hozzátette azt is, évente 3 millió kilométert futnak autóbuszaik. Öt éve látják el ezt a szolgáltatást, harmadik alkalommal jutalmazhatták sofőrjeiket.

Az Inter Tan-Ker Zrt. kecskeméti sofőrállománya körülbelül 120 fő, ami azt jelenti, hogy a sofőrök körülbelül egyharmadának évek óta egy koccanásos balesete sem volt. Ez egy nagyon jó mutató, emelte ki Szendrődi Gábor üzemigazgató.

A sofőröket segíti az is, hogy abszolút modern, a legtöbb esetben hároméves vagy akár annál is fiatalabb járművekkel közlekednek, köszönhetően a városi beszerzéseknek. Az idősebb, kilencéves járműveket felújították. Így korszerű és megbízható járműpark áll rendelkezésükre.

– Az elmúlt öt évben nem volt olyan napunk, amikor ne tudtunk volna kiállni, tehát maradéktalanul, hiba nélkül teljesítettünk. Az autóbusz vezetőink mindig megkapják a legjobb minőségű járműveket, és minden buszunk folyamatosan naprakészen dolgozik. Nincsenek műszaki fennakadásaink, ezt a magas színvonalat egy nagyon jó szerelőgárda biztosítja számunkra
— nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Szendrődi Gábor.

Az üzemigazgató elmondta, nem csak kollégáik, hanem az utasaik felé is komoly köszönettel tartoznak, hiszen ők is segítik az Inter Tan-Ker Zrt. munkáját. A kecskeméti utazóközönség márpedig nagyon fegyelmezett, amikor a tisztaságról és a buszok épségének megőrzéséről van szó.