Címke: Kecskeméti Vadaskert
Keresés
Dátum választó
Rendezés
64 találat
2023.03.03

Lakossággal mentett gólyát a Kecskeméti Vadaskert

Több alkalommal, szinte naponta érkezett a lakosság részéről a jelzés a Kecskeméti Vadaskert felé, hogy itt maradt egy gólya. A Parasztfőiskolánál vették észre a madarat, ami repülni tudott, kondíciója is rendben volt. Azonban állapota egyre romlott, mivel nem jutott a hideg idő miatt elegendő táplálékhoz. Ekkor már a gólya nem csupán gyenge volt, hanem sántított […]
2023.02.02

Jósoltak a medvék: a tavasz még várat magára

Meglátták az árnyékukat a Kecskeméti Vadaskert örvös medvéi. A hiedelem szerint, ez azt jelenti, hogy a tavasz még várat magára. Az állatkert macijai ebben már nagyon tapasztaltak, ugyanis idén 30 éves a pár. Buddha és Lucky a jól végzett munkáért cserébe egy vitaminokban gazdag reggelit kapott.
2023.01.04

Óriási fejlesztés veszi kezdetét a Kecskeméti Vadaskertben

Közel 115 ezren voltak kíváncsiak 2022-ben a Kecskeméti Vadaskertre. Ezzel az állatkert történetének legnagyobb látogatószámát érte el. A siker annak köszönhető, hogy az évek során egy közösségi térré alakították át a vadaskertet. Hónapról hónapra folyamatosan programokkal és újdonságokkal készülnek az állatkert munkatársai 2023-ban is.
2022.12.30

Rekordot döntött a Kecskeméti Vadaskert látogatószáma

Közel 115 ezren voltak kíváncsiak idén a Kecskeméti Vadaskertre. Ezzel az állatkert történetének legnagyobb látogatószámát érte el. A siker annak köszönhető, hogy az évek során egy közösségi térré alakították át a vadaskertet, hónapról hónapra folyamatosan programokkal és újdonságokkal készülnek az állatkert munkatársai.
2022.12.09

Kecskeméti Vadaskert 50: jubileumi évzáró látványetetésekkel

Mozgalmas évet zár idén decemberben a Kecskeméti Vadaskert. Az 50 éves jubileum jegyében számos rendezvényre várták a látgatókat, és új lakókkal is gazdagodott az állatkert – többek között ezt is megtudhattuk azon az évzáró ünnepségen, amelyen partnereiket és a sajtó képviselőit várta a vadaskert. Itt mutatták be új oktatási szárnyuk terveit is.