Címke: KeKo
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2024.01.11

Új tarifarendszer Kecskeméten: áprilistól ingyenessé válhat a diákok és a nyugdíjasok közlekedése

Jelentősen kedvezőbbé válhatnak a közösségi közlekedés tarifái április 1-től Kecskeméten Szemereyné Pataki Klaudia polgármester javaslata szerint. Amennyiben a februári közgyűlés jóváhagyja, a nappali tagozatos oktatásban részt vevő 6 és 25 év közötti diákok, valamint a nyugdíjasok teljesen ingyen utazhatnak majd a Kecskeméti Közlekedési Központ (KeKo) járatain, továbbá az eddigi felére – 5.000 forintra, illetve Kecskemét Kártyával rendelkezőknek 3.500 forintra – csökkenhet a Kecskeméten dolgozók havi bérletének ára.
2023.12.21

Ilyen lesz az ünnepi buszmenetrend

Kiadta tájékoztatóját a Kecskeméti Közlekedési Központ az ünnepi menetrendet illetően. December 24-e és 2024. január 1-je nem a megszokott módon közlekednek a járatok, melyekről utazás előtt érdemes tájékozódni a KEKO honlapján.
2023.11.10

Hermanovszki István az év autóbuszvezetője

Második alkalommal adták át a pénteki Márton-napi ünnepség keretében az „Év autóbuszvezetője” díjat. A díjat a Wojtyla Barátság Központ hozta létre tavaly, ugyanis a „wojtylások” közül nagyon sokan használják a helyi járatú autóbuszokat. A köztük végzett elégedettségi felmérés alapján választják ki minden évben a cím új birtokosát, aki 2023-ban Hermanovszki István lett.
2023.10.18

Bizakodó hangulatú támogatói ankéton fogadta szponzorait a KTE

Az elmúlt öt bajnoki jelentette kisebb hullámvölgy ellenére bizakodó hangulatban zajlott kedd este a Kecskeméti TE támogatói ankétja a belvárosi Veyron rendezvényházban. A szakvezetők hangsúlyozták, hogy az összes fontos statisztikai mutató tekintetében fejlődött a klub, és továbbra is jó a csapatmorál. A fő cél a KTE stabilizálása az első osztályban, amire minden esély adott. A Széktói Stadion fejlesztése is napirenden van, megújulhat a gyepszőnyeg, és a fedett lelátók tervét is kidolgozzák.
2023.10.16

Csúcsidőben rengeteg az autó, ezért késhetnek a buszok

Bár a végállomásokról időben indulnak a buszok, a reggeli és a délutáni csúcsidőszakban, menetközben kisebb-nagyobb késések kialakulhatnak a szükséges útfelújítások és a rengeteg személyautó miatt. Erről a Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetője beszélt a Kecskeméti Televíziónak. Hári Ernő hangsúlyozta, minden esetben az utasok biztonsága az első.
2023.10.10

Hári Ernő: 65-70 gyermek jár rendszeresen Kecskemét új iskolabusz-járatán

65-70 diák használja naponta átlagosan a Mercedes-Benz Schule-hoz közlekedő iskolabuszt. A többi járaton is emelkedő tendencia várható. Ezt Hári Ernő mondta a Kecskeméti Televíziónak. A Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetője hangsúlyozta, idén márciustól 1000 forintba kerül Kecskeméten a tanulóbérlet, úgyhogy minden feltétel adott ahhoz, hogy egyre többen járjanak ezekkel a buszokkal az iskolákba.
2023.09.04

Visszaállt a régi rend a buszos közlekedésben

Szeptember elsejétől visszaállt a rend Kecskemét tömegközlekedésében. Mivel a képzeletbeli térképre visszakerült a Dózsa György út és az Izsáki út. Megszűntek a buszos terelések és az ideiglenes 600-as vonalszámú járatok is. Viszont bővült a 34-es vonalcsoport, az 504-es busz pedig egy igazi iskolai járat lesz.
2023.08.22

Szeptember 1-jétől fontos változások a helyi autóbuszjáratok menetrendjében!

2023. augusztus 25-én megkezdődik az Izsáki úti útlezárás fokozatos feloldása a Dózsa György út és az Izsáki út-Vízmű utcai csomópontig terjedő útszakaszon. A változások nagy mértékben érintik a helyi autóbuszjáratok útvonalait, menetrendjét és számos megállót is. A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. a szeptember 1-jétől új menetrendet hirdet.
2023.07.25

Buszos vízosztás Szent Kristóf napján

Frissítő vizet osztott a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és az INTER TAN-KER Zrt. az AIPA Nonprofit Kft. önkénteseinek segítségével ma (kedden) kora délután a Széchenyi téren. A hűsítő ásványíz jól jött a forró nyári melegben az utasoknak és a belvárosban sétálóknak egyaránt.