Címke: Király József
Keresés
Dátum választó
Rendezés
177 találat
2024.05.24

Nyugdíjasok sportvetélkedője a Messzi István Sportcsarnokban

37 városi nyugdíjasklub, mintegy 250 résztvevője indult el a péntek délelőtti sportversenyen. A Kecskeméti Nyugdíjasszövetség által szervezett Mozdulj! vetélkedő az idei évtől kezdve Probojáczné Túri Éva Emlékére nevet viseli. Szemereyné Pataki Klaudia a megnyitón hangsúlyozta, a város kiemelten támogatja a nyugdíjasok közösségi élményt nyújtó és az egészségük megőrzését szolgáló eseményeket.
2024.05.17

Tovább forgácsolódik a kecskeméti gyurcsányista baloldal, már Vancsura is kilép

Nem csupán a Szövetség a Hírös Városért Egyesületből lép ki Vancsura István, de még a 3-as számú egyéni választókerület önkormányzati képviselői jelöltségétől is visszalép. Ezt a politikus jelentette be ma egy sajtótájékoztatón. Döntésének legfőbb indoka az, hogy Király József és Kopping Rita önhatalmúlag irányítja a gyurcsányista baloldalt Kecskeméten, és több politikai hibát is elkövettek. A mai bejelentésből látszik, hogy a baloldali összefogás teljesen szétforgácsolódott Dobos József, a Jobbik, a Momentum és most Vancsura kilépésével.
2024.04.30

A hatalom megszerzése és a sajtószabadság felszámolása a helyi baloldal célja

„Méltatlanok voltak a vádak a Kecskeméti Televízió Nonprofit Kft-t illetően.” Ezt Nemcsik Mátyás mondta arra reagálva, hogy a Szegedi Ítélőtábla másodfokon teljes egészében elutasította a gyurcsányista baloldal helytartójának, Király Józsefnek a kérelmét, amelyben azt állítja, hogy valós tényeket hamis színben tüntettünk fel és emiatt helyreigazítást szeretett volna kérni. Az önkormányzati képviselő kiemelte, Király célja nem más, mint a sajtószabadság felszámolása, a hatalom és a kasszakulcs megszerzése.
2024.04.23

Újabb jelöltek indulnának a polgármesteri címért Kecskeméten

Az már tudható egy ideje, hogy Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét jelenlegi polgármestere folytatná munkáját a városvezetői székben. A valasztas.hu szerint eddig hatan szeretnék kihívni a Fidesz-KDNP frakció által támogatott Szemereyné Pataki Klaudiát. A jelöltek sorra mutatkoznak be a kecskemétiek előtt.
2024.04.20

Jól sikerült a Fogódzó Gála a Rákócziban

Április 19-én, pénteken 21. alkalommal rendezték meg a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola hagyományos gálaműsorát a Fogódzó Gyermek Segélyezési Egyesület szervezésében. A rendezvény idei mottója az volt: a Föld körül.
2024.04.18

TOP Plusz fejlesztések és lakbértámogatások Kecskeméten

Európai Uniós forrásból hoz létre egy a fiatalok lakbértámogatásával is foglalkozó lakásügynökséget az önkormányzat, a tervek szerint mintegy 500 milliós forrás felhasználásával. Ennek köszönhetően a Kecskemét által elindított és azóta hazánk több településén is követőre talált kezdeményezésből egy nagyobb és átfogó program jöhet létre.
2024.04.18

TOP Plusz fejlesztések és lakásügynökség Kecskeméten

Európai Uniós forrásból hoz létre egy a fiatalok lakbértámogatásával is foglalkozó lakásügynökséget az önkormányzat, a tervek szerint mintegy 500 milliós forrás felhasználásával. Ennek köszönhetően a Kecskemét által elindított és azóta hazánk több településén is követőre talált kezdeményezésből egy nagyobb és átfogó program jöhet létre.
2024.04.15

Dr. Fekete Gábor: Miért akarja megszerezni a baloldal a vezetést, ha nem végzik a dolgukat?!

„Miért akarja a város vezetését megszerezni a gyurcsánypárti baloldal, hiszen amikor dolgozni kellene, nem teszi.” Így reagált dr. Fekete Gábor arra, hogy Király József, a baloldali Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakció vezetője, a letűnt szocialisták utolsó hírvivője kibújt a frakcióvezetői megbeszélés alól és ezt a médiában megjelent cikkekkel magyarázta. A Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint a közgyűlési munkának és a médiamegjelenéseknek semmi köze egymáshoz.
2024.03.22

Nemcsik Mátyás szerint Gyurcsányék Kecskemét pénzét akarják

„Sokan kérdezik tőlem, mit akarhat a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal Kecskeméttől⁉️” – kezdi bejegyzését közösségi oldalán Nemcsik Mátyás. Az önkormányzati képviselő egy olyan videót osztott meg közösségi oldalán, melyben azt taglalja, hogy a bukott miniszterelnök és helyi baloldali képviselők a város kasszáját akarják megszerezni.
2024.02.15

Döntött a közgyűlés: radikálisan csökken a buszbérletek ára

Egyhangúlag fogadta el a közgyűlés azt az előterjesztést, amely a helyi tömegközlekedés árainak radikális csökkentésével, illetve P+R parkolók kialakításával szeretné csökkenteni a belváros gépkocsiforgalmát és ezáltal javítani a város levegőjének minőségét. A döntés legjelentősebb eleme, hogy április 1-től 100 forintra csökkennek a tanulói illetve nyugdíjas bérletek árai. A Kecskemét klímastratégiájához illeszkedő „zöld” program kapcsán hosszas vita alakult ki a közgyűlésben, de a fő célban és irányvonalban teljes volt az egyetértés.
2023.12.13

Buszmegállót döntött ki a férfi – első fokon elítélték

A Kecskeméti Járásbíróság 250 000 forint pénzbüntetésre és 1 év járművezetéstől eltiltásra ítélt nem jogerős ítéletével egy 26 éves kecskeméti férfit, akivel szemben ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség. Információink szerint a férfi az egyik baloldali önkormányzati képviselő közeli hozzátartozója.