Címke: Kiskunhalasi Járási Ügyészség
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.05.09

Éjjel, otthonában törtek rá, majd összeverték

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség minősített magánlaksértés bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki társával együtt éjjel dörömbölni kezdett egy mélykúti ismerősük házánál, majd amikor a sértett ajtót nyitott, előbb a társa támadt rá a sértettre, amibe a férfi is bekapcsolódott és többször megütötték, megrúgták a sértettet.
2023.12.04

Otthonában rabolta ki az idős férfit

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség minősített rablás bűntette miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki Kiskunhalason besurrant egy idős férfi házába, akitől pénzt követelt, majd azért, hogy az értékeit megszerezze, megfenyegette és bántalmazta is a sértettet.
2023.11.22

Kirabolta, majd bezárta a házba az idős asszonyt

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség többrendbeli rablás, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés és magánlaksértés miatt vádat emelt azzal a sorozattolvaj férfival szemben, aki éjjel betört az általa korábbról jól ismert, nehezen mozgó, idős házaspárhoz, majd amikor tetten érték, mindkettejüket bántalmazta, ráadásul az asszonyt bezárta a főépületbe, hogy ne tudjon segítséget hívni. Egy pár héttel korábbi utcai rablás is a férfi számlájára írható.
2023.08.22

Visszakerültek Szerbiába a Magyarországra becsempészett műkincsek

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség átadta az illetékes szerb ügyészség részére azokat a jelentős értékű régészeti leleteket, amelyeket négy éve egy szerb állampolgár akart Magyarországra becsempészni. A szerb és a magyar ügyészségek közötti hatékony együttműködés eredményeként az eljárást a továbbiakban az illetékes szerb ügyészség folytatja.
2023.07.12

79 migránst csempésztek a bűnszövetség tagjai

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett embercsempészés bűntette miatt vádalt emelt három férfival szemben, akik öt fuvar során együtt, összesen 79 migráns személy szállításában vettek részt.
2023.05.18

Bűnügyi felügyelet alatt kezdett drogot árulni

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vádat emelt egy kiskunmajsai férfival szemben, aki a más ügyben elrendelt bűnügyi felügyelete alatt jövedelemszerzés céljából családtagjaival rendszeresen marihuánát és kristályt értékesített.
2023.05.15

Menekülés közben defektet kapott és az árokban kötött ki az utasokkal teli csempészautó

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vagyoni haszonszerzés végett, több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy grúz férfit, akinek bevándorlókkal teli, láthatóan túlterhelt autóját a járőrök hiába próbálták megállítani, az nagy sebességgel továbbhajtott, később defektet kapott és az árokban kötött ki.
2023.05.11

Méretlenül vételezték az üzemanyagot

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett lopás bűntette miatt három férfival szemben emelt vádat, akik kihasználva a benzinkút kútoszlopa és az online kassza közötti kommunikáció rendszeres megszakadását, összesen több mint 9.000 liter üzemanyagot loptak el.
2023.05.09

A rendőrségi kordont kikerülve, utasokkal teli autóval menekült az embercsempész

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vagyoni haszonszerzés végett, több embernek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés miatt vádat emelt egy lengyel férfival szemben, aki 800 euro fejében 7 illegális bevándorlót szállított a szerb-magyar határtól a személyautójában, amikor az autópályán az ellenőrzés elől menekülni kezdett, kikerülve a rendőrségi kordont és végül hosszas üldözés után az erdőben fogták el.
2023.04.05

Még a börtön területéről is loptak

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vádat emelt két férfival és egy nővel szemben, akik fél év leforgása alatt kilenc lopást követtek el Kiskunhalason. A vádlottak általában telephelyeket, raktárokat és melléképületeket fosztogattak, de egyszer még a kiskunhalasi börtön területéről is loptak.