Címke: Kiskunhalasi Járási Ügyészség
Keresés
Dátum választó
Rendezés
21 találat
2023.05.18

Bűnügyi felügyelet alatt kezdett drogot árulni

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vádat emelt egy kiskunmajsai férfival szemben, aki a más ügyben elrendelt bűnügyi felügyelete alatt jövedelemszerzés céljából családtagjaival rendszeresen marihuánát és kristályt értékesített.
2023.05.15

Menekülés közben defektet kapott és az árokban kötött ki az utasokkal teli csempészautó

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vagyoni haszonszerzés végett, több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy grúz férfit, akinek bevándorlókkal teli, láthatóan túlterhelt autóját a járőrök hiába próbálták megállítani, az nagy sebességgel továbbhajtott, később defektet kapott és az árokban kötött ki.
2023.05.11

Méretlenül vételezték az üzemanyagot

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett lopás bűntette miatt három férfival szemben emelt vádat, akik kihasználva a benzinkút kútoszlopa és az online kassza közötti kommunikáció rendszeres megszakadását, összesen több mint 9.000 liter üzemanyagot loptak el.
2023.05.09

A rendőrségi kordont kikerülve, utasokkal teli autóval menekült az embercsempész

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vagyoni haszonszerzés végett, több embernek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés miatt vádat emelt egy lengyel férfival szemben, aki 800 euro fejében 7 illegális bevándorlót szállított a szerb-magyar határtól a személyautójában, amikor az autópályán az ellenőrzés elől menekülni kezdett, kikerülve a rendőrségi kordont és végül hosszas üldözés után az erdőben fogták el.
2023.04.05

Még a börtön területéről is loptak

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vádat emelt két férfival és egy nővel szemben, akik fél év leforgása alatt kilenc lopást követtek el Kiskunhalason. A vádlottak általában telephelyeket, raktárokat és melléképületeket fosztogattak, de egyszer még a kiskunhalasi börtön területéről is loptak.
2023.02.14

Ásóval és lapáttal támadtak az éjjeli hívatlan vendégek

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség éjjel, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértés és garázdaság miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki négy társával együtt egy nyári éjjel ásóval, lapáttal és más szerszámnyelekkel felfegyverkezve a közelben családi rendezvényen szórakozó volt élettársára és családjára támadt.