Címke: Kovács Barbara
Keresés
Dátum választó
Rendezés
170 találat
2023.12.08

Új csoportszobával bővült a Barackvirág Óvoda

Pénteken délután avatták fel ünnepélyes keretek között a Kecskeméti Barackvirág Evangélikus Óvoda új csoportszobáját. Még csak két éve nyílt meg a város legújabb ovija Homokbányán, de olyan népszerű lett, hogy szükség volt a bővítésére. Mostantól négy csoportban összesen 98 kisgyerek járhat ide, akiket keresztény értékrendben, hagyományaink tiszteletére nevelnek.
2023.09.26

Fél év alatt sokat szépült az evangélikus közösségi kert

Kecskeméten, a Gyöngyös közben található az evangélikus gyülekezet közösségi kertje, amelyet idén márciustól gondoznak a gyülekezet tagjai. A kertben nemcsak kertészkedni és kikapcsolódni lehet, hanem fontos közösségépítő helyszín is. Egyelőre mindenki saját felhasználásra termeli a zöldséget, gyümölcsöt, a tervek között szerepel, hogy később a gyümölcsökből adományozni is fognak.
2023.03.05

ÉlŐvíz - A fiatal evangélikus lelkészházaspárral beszélgettünk

A tavaly nyár óta Kecskeméten szolgáló fiatal evangélikus lelkészházaspárral, Hajduch-Szmola Patrikkal és Kovács Barbarával beszélgettünk a KTV ÉlŐvíz című vallási műsorának legutóbbi, februári adásában. A beszélgetés apropóját a Házasság hete adta, de arról is kérdeztük őket, hogyan kerültek Kecskemétre, hogy érzik itt magukat és hogyan telnek mindennapjaik három kislányukkal.
2023.02.22

Ma este ÉlŐvíz!

Ma este 20:00 órakor újra jelentkezik az ÉlŐvíz, a Kecskeméti Televízió vallási magazinja. Ma van hamvazószerda, elkezdődött a 40 napos nagyböjt, ennek kapcsán Zirig Kristóf atyával beszélgetünk. A Házasság hetéhez kapcsolódva pedig Hajduch-Szmola Patrikkal és feleségével, Kovács Barbarával láthatnak riportot. A fiatal evangélikus lelkészházaspár nemrég kezdte meg szolgálatát Kecskeméten.