Címke: Műkertváros
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1486 találat
2023.12.17

Évzárót tartott a Gyopáros Nyugdíjas Egyesület

Szombaton tartotta évzáró összejövetelét a műkertvárosi Gyopáros Nyugdíjas Egyesület a Kürtöskalács étteremben. Az ünnepségen részt vett Lévai Jánosné, a körzet önkormányzati képviselője is, aki beszámolt az idei év eredményeiről és a jövő célkitűzéseiről is.
2023.08.12

Nagyot robbant az első műkertvárosi garázsvásár

Gyermekjátékok, könyvek, ruhák, elektronikai eszközök, műszaki cikkek, rengeteg gazdára váró portékával készültek a műkertvárosiak az első garázsvásárukon. Huszonhárom család csatlakozott az eseményhez, reggel 9-től várták a vásárlókat, akik rendre érkeztek a helyszínekre.
2023.06.30

Utolsó munkanapján köszöntek el a nagybetűs Orvostól

„Nem búcsúzunk, hanem köszöntjük.” Ez a mondat pénteken délben többször is elhangzott a Műkertvárosban. A városrész lakói ugyanis meglepetést szerveztek dr. Tóth Mihály háziorvosnak, aki 33 évnyi munka után nyugdíjba ment a helyi rendelőből.
2023.06.22

Bringapark épülhet a Műkertvárosban

Egy 203 méter hosszú, 370 négyzetméter aszfaltfelületű pumptrack pálya épülhet a Műkertvárosi sportpálya mellett található 1 hektáros, füves területen. Az új létesítmény várhatóan december 31-ig elkészül, és a versenyeken túl közösségi események (családi napok, szabadidős rendezvények) megtartására is alkalmas lesz.
2023.06.10

Sportkóstolgató a Műkertvárosi Sportcentrumban

A kézilabdával, a jégkoronggal, a floorball-lal, az asztalitenisszel és terápiás kutyákkal is ismerkedhettek a gyerekek szombaton a Műkertvárosi Sportcentrumban rendezett, Sportkóstolgató nevű rendezvényen. A kezdeményezés célja, hogy a fiatalok is megismerjék a régiójukban elérhető sportolási lehetőségeket.
2023.05.20

Felhőtlenül telt a Műkertvárosi Családi Nap

Kilenc bogrács alatt gyújtottak be ma a műkertvárosiak a Parasztfőiskolán. A városrész Családi Napján ingyenes légvár, lovaskocsikázás és kutyabemutató is várta a vendégeket. A Műkertvárosért Együtt Egyesület már második alkalommal szervezte meg az eseményt, melyen mintegy 120 helyi vett részt.