Címke: napelem
Keresés
Dátum választó
Rendezés
48 találat
2024.02.01

Felgyulladt a közvilágítás a Domby Lajos utcában

Egy régi probléma oldódott meg szerdán a Domby Lajos utcában, ahol eddig sosem volt közvilágítás. Mivel az állami céghez tartozó utcában csak kicsit később kerülnének ki a kandeláberek, így az önkormányzat saját hatáskörben elrendelte, hogy ideiglenesen napelemmel működő villanyoszlopok szolgáltassák a világítást az ott lakók számára.
2024.01.22

Sikeresen szeretne pályázni? - Hasznos szakértői tanácsok a Napenergia Plusz Programhoz

Az első 24 órában már több mint 17 ezer előregisztrációs kérelem érkezett be a Napenergia Plusz Programra. Az új pályázattal akár 5 millió forint támogatást nyerhetnek el a családok ingatlanonként a modern napelemes rendszerek telepítéséhez. Közel 600 kivitelező kapott jóváhagyást a regisztrációhoz. Szakemberek azonban azt ajánlják, hogy még a pályázat benyújtása előtt keressünk vállalkozókat. Szakértőnk tanácsait foglaltuk össze a következő összeállításunkban!
2023.12.06

Közel 10 milliárd forint értékű naperőművet telepített az MVM Kecskeméten

Csaknem 10 milliárd forint értékű napelemparkot telepített az MVM Csoport megújuló energiatermeléssel foglalkozó tagvállalata, az MVM Zöld Generáció Kft. Kecskeméten. A 23,8 megawatt csúcsértékű (MWp) beépített teljesítményű új naperőmű szervesen illeszkedik Kecskemét energetikai fejlesztésébe, melyben kiemelt szerepet játszanak a megújuló források – mondta a szerdai projektzáró rendezvényen Gaál József alpolgármester.
2023.10.10

Nem jött be a napelemes számla

Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját az a gazdasági társaság, amelynél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) áfaellenőrzést végzett, és amely nemcsak az áfaszabályokat próbálta kijátszani, de a járulékokat sem fizette meg az ügyvezető személyes közreműködése után. Az adóhatóság a bírságokkal együtt 25 millió forint megfizetésére kötelezte a céget.