Címke: Németh Ernő
Keresés
Dátum választó
Rendezés
84 találat
2023.12.09

V. Németh Zsolt a Hunyadi Pódiumon

Lesz-e ivóvizünk 5 év múlva? Mivel fogunk öntözni? Mire jó, hogy valamit Hungarikumnak nevezünk? Többek között ezekre a kérdésekre is kereste a választ a Hunyadi Pódium pénteki vendégével V. Németh Zsolt víziközmű-ágazatért felelős államtitkárral Németh Ernő moderátor.
2023.10.27

Hollik István: Brüsszel visszaél a hatalmával

A jövő évi európai parlamenti választások tétjéről beszélt Hollik István tegnap délután a Hunyadivárosi Közösségi Házban, a Hunyadi Pódium sorozaton belül. A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, nem lehet politikai zsarolásra felhasználni az EU-s pénzeket.
2023.06.30

Kövér László: védjük meg városunkat, közösségünket és családunkat!

Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke volt a vendége csütörtökön az második Hunyadi Pódiumnak, amelyet az új Hunyadivárosi Közösségi Házban szerveztek. A Hunyadi Pódiumok célja, hogy a magyar közéletet jelentősen formáló, kimagasló gondolkodókkal, alkotókkal folytatott beszélgetéseken keresztül szélesebb rálátást nyújtson a világ valós történéseire.
2023.06.26

Kövér Lászlót várja Kecskemétre a Hunyadi Pódium

Kövér László, az Országgyűlés elnöke lesz a vendége a Hunyadivárosi Közösségi Ház közéleti fórumának, melyet ez alkalommal június 29-én, csütörtökön 17 órai kezdettel tartanak az új intézményben (Kecskemét, Daróczi köz 14., a Mátyás iskola mellett). A beszélgetés házigazdája: Németh Ernő újságíró.