Nagy János államtitkár volt a Hunyadi Pódium vendége

2023. 10. 13., 13:06
A közösségek hatalmáról és az értékek védelméről is szó esett a Hunyadi Pódium csütörtök esti beszélgetésén, amelynek vendége ezúttal Nagy János Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár volt.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 22 képet tartalmaz

A politikától a kéktúráig címet viselő beszélgetés során Németh Ernő moderátor élete fontos momentumairól éppen úgy faggatta Nagy Jánost, mint ahogyan a miniszterelnök közvetlen közelében zajló, mindennapi feladatairól.

Az aktuálpolitikai kérdésekre kitérve a politikus elmondta: fontosak a stabil értékeket hordozó közösségek. Kecskemét egy olyan sziget, ahol érezhető a közösségek ereje, amelyek képesek ellenállni a felszabadításnak álcázott folyamatos elértéktelenedésnek, amelyet Nyugat-Európában folyamatosan tapasztalatunk.

Az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban Nagy János kiemelte: a béke terjesztése a feladatunk, mint ahogyan ez a kereszténység feladata is egyben.

Kiemelte azt is, hogy saját érdekünkben kell megvédeni magunkat és értékeinket az illegális migráció minden formájától és hozadékától, érkezzen nyomás az országra akár délről, akár nyugatról.