Címke: NJE START program
Keresés
Dátum választó
Rendezés
37 találat
2023.11.22

Egyetemi nyílt nap – Kecskemét még több ösztöndíjjal segíti a hallgatókat

Kecskemét városa és a Neumann János Egyetemért Alapítvány is több ösztöndíjjal segíti a hallgatók tanulmányait. A kecskeméti egyetem szerdai nyílt napján Szemereyné Pataki Klaudia polgármester azt mondta, hogy már 200 fiatalt támogat az önkormányzat közel 200 ezer forinttal. Dr. Nagy Zoltán, elnök-vezérigazgató pedig azt nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak, hogy a Neumann Ösztöndíj Család keretében nemcsak kecskeméti fiatalok kaphatnak majd támogatást. Az egyetemi nyílt nap rekordszámú érdeklődőt vonzott.
2023.11.09

Három új partnercéggel bővült a Neumann János Egyetem START oktatási programja

Három új partnerrel folytatja a Neumann János Egyetem innovatív képzési programját. Az NJE START szakirány-specifikus oktatási formához ma a REHAU-Automotive Kft., a CLAAS Hungária Kft. és a 3D Technology Kft. csatlakozott, hogy együtt tanítsák a jövő mérnökeit. Az együttműködésnek köszönhetően a program egyre több specializáción kínál rálátást a mérnöki hivatásra.
2023.05.17

Elindult az NJE START program

Új, innovatív képzési program indult el a Neumann János Egyetemen. Az NJE Startnak köszönhetően tavaly szeptemberben egy új szakirányspecifikus oktatási formát sikerült elindítani a műanyag specializáción. Az oktatási intézmény ma három partnerrel kötött megállapodást, mely még szorosabb kapcsolatot tesz levetővé a hallgatók és a cégek között.