Címke: online
Keresés
Dátum választó
Rendezés
128 találat
2023.12.13

MŰVÉSZETTEL, SZERETETTEL online galéria

Az utalással történő támogatói összegeket a Városi Szociális Közalapítvány 11732002-20322144 számú bankszámláján tudjuk fogadni. Közleménybe kérjük feltüntetni: Művészettel, szeretettel; xy kép alkotója és címe. Amennyiben utalással történik a támogatás, kérjük az utalásról vagy annak igényéről egy e-mailt küldjenek a [email protected] e-mail címre, a kép alkotójának nevével és címével feltüntetve, hogy azt azonnal "foglalt"-ként fel tudjuk tüntetni!
2023.09.20

Elindult az online jegyértékesítés a Ferencváros elleni mérkőzésre is

Pénteken 20:00-kor a Mezőkövesdet fogadja a KTE csapata a bajnokságban, ezt követően viszont nem sok idő lesz pihenni, hiszen hétközi bajnoki következik majd a címvédő FTC otthonában, melyet még az 1. fordulóból halasztottak el a csapatok. A jövő hét szerdán 20:00-kor kezdődő összecsapásra online célszerű jegyet vásárolni.
Folyamatosan zajlik a tűzifa osztása
2023.02.17

Gátlástalan tűzifa-kereskedőket értek tetten a hatóságok

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan figyelemmel kíséri az online felületeket és piactereket, a vizsgálatokban több forrásból származó információk alapján keresi a megrendelési, próbavásárlási lehetőségeket is. Az ellenőrzések célja, hogy felügyeljék az adószámmal rendelkezők adásvételeit, és kiszűrjék az illegálisan értékesítőket.
2022.12.07

Megnövekedett az online elkövetett bűncselekmények száma

Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe, ami nem mindenki számára lehet boldog és gondtalan, hiszen ebben az időszakban sokak sérelmére követnek el bűncselekményeket. Ezt bizonyítja az is, hogy az utóbbi időben egyre többen tettek feljelentést a Kecskeméti Rendőrkapitányságon online elszenvedett bűncselekmények miatt.