Címke: pályázat
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1581 találat
2023.03.10

Pályázat animációs kisfilm készítésére

A Kecskemétfilm Kft. pályázatot hirdet kecskeméti (itt tanuló vagy kecskeméti lakhellyel rendelkező) diákok számára. Az animációs kisfilm témája, a kecskeméti városháza. A díjakat a KAFF-on adják át, 2023. június 24-én.
Himnusz - a fiatalok szemével
2023.01.11

Himnusz - a fiatalok szemével

Alkotópályázatot hirdet kecskeméti diákok számára a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódva a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ. A fiatalok esszével és videómontázzsal is nevezhetnek a kiírásra.
2022.12.12

Három projekt is lezárult a Lánchíd Iskolában

Több, tavaly indított projekt is lezárult a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában. A mai napon az intézmény aulájában ezeket részletesen bemutatták a résztvevőknek. Elsőként a Tornázz tudatosan és magabiztosan lány torna projektjüket mutatták be a kivetítőn, majd a csapat tagjai ízelítőt is adtak a tanultakból. Ezt követte a Beporzók védelmében elnevezésű program, amely fontos hangsúlyt […]
2022.12.06

Hamarosan új telephelyre költözik a Bács Solution cégcsoport

Új telephelyet alakít ki a Bács Solution cégcsoport. A Bács Épületgépészeti Kft. Tatár soron megvalósuló fejlesztésének köszönhetően a 6800 négyzetméteres területen 500 négyzetméteres cégközpont és bemutatóterem épül külső és belső parkolókkal, valamint egy 2000 négyzetméteres raktárat alakítanak ki. A projektet a Bajor Étterem és Vendégházban mutatták be a cégcsoport tulajdonosai.