Címke: programajánló
Keresés
Dátum választó
Rendezés
61 találat
2024.03.26

Április 6-án újra megrendezik a Hülye Járás Napját

A KÁEFTÉ, azaz a Kecskeméti Fiatalok Társasága idén újra megrendezi a Hülye Járás Napját, immáron harmadik alkalommal. A programot Kecskemét főterén, 17 órakor indítják útjára, ahol majdnem szinte kötelező lesz hülyének lenni. Egy kicsit. A szervezők mindenkit arra biztatnak, vegyék elő gyermeki énjüket, dobják le magukról a nehéz hétköznapok súlyait, és adják ki magukból a feszkót egy igazi családbarát eseményen! A Hülye Járás egyébként is egészséges, hiszen brit tudósok kimutatták.
2024.03.01

Komolyzenei programajánló – 2024. március

Az M. Bodon Pál Zeneiskola és a Kecskeméti Kodály Iskola hagyományos közös tanári hangversenye, Szecsődi Ferenc hegedűművész zenés bolondozása és dr. Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója előadása a Himnuszról a Katona József Könyvtárban, valamint a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál koncertjei – többek között ezek a programok várják a zeneszeretőket a következő napokban, hetekben.
2023.03.31

Vastag Csaba és Vastag Tamás testvérkoncert | Két testvér egy színpadon sorozat

Nem ritka, hogy egy családban többen is tehetségesek ugyanazon szakmában, nincs ez másképp a művészcsaládokban sem. A testvéri kötelék gyakran a színpadon még lenyűgözőbb. Ezekbe a pillanatokba szeretne bepillantást engedni a Hírös Agóra, az új sorozatán keresztül. A Vastag testvérpár koncertje április 14-én, 19:00 órakor kezdődik a Hírös Agórában.
2023.03.23

Színes programokkal vár mindenkit a Tavaszi Fesztivál az utolsó napjain is

Színes, ingyenes szabadtéri programokkal zárul a 38. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál a Hírös Agóra főépülete előtt a Deák téren. Szerdától vasárnapig (március 22-től 26-ig) bemutatkoznak az Agóra keretein belül működő klubok, körök, és színpadi programokra is sor kerül: nyílt próbát tart a Kecskemét Táncegyüttes Ifjúsági és Nagybetyár csoportja, és muzsikálni fog a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar trombitaművésze, Földi Jácint. Örömzenével várja közönségét a Kék Stúdió, bemutatkozik a Vitalitás Tánc Sport Egyesület, és fellép a Harmónia fuvolatrió (Szabó Zsuzsanna, Polyák Zsóka, Pulius Emese) is.