Címke: robot
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1130 találat
2023.10.17

Bella, a város első robotpincére

Egy robot viszi ki az ebédet Kecskemét legújabb menüző éttermében. A Kuruc körúti vendéglátóhelyen nemcsak a cicaformájú segéd, de az asztalokra elhelyezett QR-kódok is azt hivatottak elérni, hogy a vendégek minél hamarabb megkapják ételeiket. Bella, a város első robotpincére már igazi, helyi látványossággá növi ki magát.
2023.09.27

Robot viszi ki az ebédet Kecskemét legújabb menüző éttermében

Még csak két hete nyílt, de már egyre több törzsvendége van a KirályExpressz éttermének a Kurucz körúton. Kecskemét új menüző helye több szempontból is különleges. Fél óra alatt végezhetünk a tőlük megszokott finom ebéddel, amit Bella, a város első robotpincére szolgál fel nekünk. A részletekről Téti Józsefet, a KirályExpressz tulajdonosát kérdeztük.
2023.08.31

Ej, mi a kő, robot kend, a vármegyeházán lakik itt bent?

Új munkatárs érkezett Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzatához. Az aprócska, humanoid robot, Pepper, hamar a csapat kedvence lett, és már mindent tud Petőfi Sándorról. Az emberi és a gépi intelligencia ötvözetének hála a kis robot képes szórakoztatóan tanítani bárkit. Hamarosan a nagyközönség is megismerheti, hiszen az önkormányzat elsősorban rendezvényeken szerepelteti majd.
2023.01.15

Sikeres a megyei könyvtár robotprogramozó foglalkozása

Kreatív módon, legó robotokkal tanulhatnak programozni a legkisebbek a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban minden szombaton délután. Az intézmény tavaly ősszel hívta életre a különleges foglalkozást, ami azóta is töretlen sikerrel nyújt játékos tanulási és kikapcsolódási lehetőséget a gyerekeknek és szüleinek.