Címke: Sárosi Gábor
Keresés
Dátum választó
Rendezés
228 találat
2023.04.28

Diákszínjátszók randevúznak az Ifjúsági Otthonban

A színjátszás szeretete, a közös játék öröme hozta össze ma (pénteken) a középiskolás fiatalokat a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonba. Itt rendezték meg ugyanis a XXXII. Országos Diákszínjátszó Találkozó dél-alföldi regionális rendezvényét. A résztvevő csoportok tréningeken tanulhattak a színész mesterségről, és bemutatták a közönség számára előadásaikat is.
2023.02.28

Sárosi Gáborral, a Kecskeméti Színjátszó Műhely vezetőjével beszélgettünk

Georg Büchner Leonce és Léna című darabját mutatják be holnap, szerda este 18.00 órától a Kecskeméti Színjátszó Műhely végzős diákjai a Ciróka Bábszínházban. A munka egyfajta gyakorlati felkészülést is jelentett a színművészeti tanulmányokra készülőknek. A KTV Kiemelő című műsorának kedd esti adásában Sárosi Gáborral, a Kecskeméti Színjátszó Műhely vezetőjével beszélgettünk, akit a produkció további sorsáról és a színjátszó műhellyel kapcsolatos tervekről is kérdezett kollégánk, Farkas Diana.
2022.12.23

Hová lettél csónakos? - Több mint 500 gyerekhez jutott el a drámaelőadás

Több mint 500 gyermekhez jutott el az a drámaelőadás, amelyet a Főnix Dance SGYIKE és a Kecskeméti Színjátszó Műhely együttműködésében utóbbi Ifjú Morbid Színpada adott elő „Hová lettél csónakos? címmel. A mai fiatalokban sok a feszültség és a stressz, az előadás ezt próbálja oldani egy-egy fontos kérdés körüljárásával. A drámaelőadás bemutatása az előadó-művészeti szervezetek többlettámogatásának, a 2021. évi tematikus egyedi támogatási rendszer pályázati keretének köszönhetően valósult meg.
2022.11.23

Latabár Emlékestet rendez a Kecskeméti Színjátszó Műhely

120 éve Kecskeméten született Latabár Kálmán Kossuth-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. Emlékére csütörtökön Latabár Emlékestet rendez a Kecskeméti Színjátszó Műhely. A rendezvényre ráadásul ingyenes lesz a belépés. A részletes programról, a fellépőkről Sárosi Gáborral a Kecskeméti Színjátszó Műhely vezetőjével, a Ciróka Bábszínház drámatanárával beszélgettek a Kiemelőben.