Itt a spárgaszezon, akik pedig odáig vannak ezért a különleges zöldségért, azoknak van egy tippünk. A Bács-Zöldért termőföldjei mindössze pár perc autóútra vannak Kecskeméttől, és a hét minden napján várják azokat, akik maguknak szeretnének friss spárgát szedni. Ráadásul nagyjából a bolti ár feléért. Nézzék meg a Kvalitás magazinban, miért kihagyhatatlan lehetőség ez azoknak, akik családjuk egészségére is gondolnak!
Itt a spárgaszezon, akik pedig odáig vannak ezért a különleges zöldségért, azoknak van egy tippünk. A Bács-Zöldért termőföldjei mindössze pár perc autóútra vannak Kecskeméttől, és a hét minden napján várják azokat, akik maguknak szeretnének friss spárgát szedni. Ráadásul nagyjából a bolti ár feléért. Nézzék meg a Kvalitás magazinban, miért kihagyhatatlan lehetőség ez azoknak, akik családjuk egészségére is gondolnak!
Itt a spárgaszezon, akik pedig odáig vannak ezért a különleges zöldségért, azoknak van egy tippünk. A Bács-Zöldért termőföldjei mindössze pár perc autóútra vannak Kecskeméttől, és a hét minden napján várják azokat, akik maguknak szeretnének friss spárgát szedni. Ráadásul nagyjából a bolti ár feléért. Nézzék meg a Kvalitás magazinban, miért kihagyhatatlan lehetőség ez azoknak, akik családjuk egészségére is gondolnak!
Spárga-tippek, táborélmény, különleges magyar ruhamárka – ma este a Kvalitás magazin műsorán. A Kiemelő után kezdődő műsorban szó esik majd a Kecskemét melletti csárdáról, ahol minden nap lovasbemutatókkal várják a kilátogatókat.
Mai adásunkban bemutatjuk, hogyan kerülhet spárga az asztalunkra a Bács- Zöldérttől. Elkalauzoljuk nézőinket a Tanya Csárdába, betekintünk egy különleges tábor- és rendezvényhelyszínre a VR Expert Élményházban és megismerjük a Sysco magyar ruhamárkát! Este 20 órakor újabb adással jelentkezik a Kvalitás, a KTV magazinműsora. Várjuk Önöket!
Két héttel korábban kellett elkezdeni a spárga szedését, ugyanis hamar eljött a jó idő. A mostani hideg azonban nem tesz jót ennek a növénynek sem, bár a föld némi védelmet ad a faggyal szemben a spárgának. Gaál György, a Bács-Zöldért Zrt. társtulajdonosa elmondta, fontos foglalkozni ezzel a zöldséggel, mivel Magyarországon egyre többen fogyasztják.
Két héttel korábban kellett elkezdeni a spárga szedését, ugyanis hamar eljött a jó idő. A mostani hideg azonban nem tesz jót ennek a növénynek sem, bár a föld némi védelmet ad a faggyal szemben a spárgának. Gaál György, a Bács-Zöldért Zrt. társtulajdonosa elmondta, fontos foglalkozni ezzel a zöldséggel, mivel Magyarországon egyre többen fogyasztják.
Szedd magad akció keretén belül zöldséget, gyümölcsöt, cseresznyéből és spárgából készült finomságokat kóstolhattak és vásárolhattak a Kecskeméti Csárda előtti térre látogatók ma, a Bács-Zöldért Zrt. jóvoltából.
Csodasípokat terem, betegségektől véd, ráadásul mennyei fogások készíthetőek belőle. Mi az? Hazánkban sajnos egyelőre csak
kevesen tudják a választ erre a találós kérdésre, pedig a spárgatermelésnek több mint hatvanéves a hagyománya itthon. Az sem
köztudott, hogy Kecskemét mellett, a Bács Zöldért Zrt. borbási
gazdaságában található az ország legnagyobb spárgatermelő területe. A multikba szállítják innen ezt a különleges zöldségfélét, aki
azonban friss és igazán ízletes spárgára vágyik, saját kezűleg is
leszedheti magának. Másképp nem is érdemes – állítja Bűdi Zsolt
Attila vezérigazgató, a kertészet egyik tulajdonosa.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.