Címke: SZÍN-TÁR
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1800 találat
2024.03.18

Tóth Kata szakmai vezető a 15. SZÍN-TÁR fesztiválról

A KTV Kiemelő magazinjának hétfő esti adásában Tóth Katával, a SZÍN-TÁR fesztivál szakmai vezetőjével láthattak rövid beszélgetést az immár 15. alkalommal megrendezett kecskeméti seregszemléről, melyen a Kárpát-medence színművészeti egyetemeinek növendékei mutathatják meg produkcióikat. A 15. SZÍN-TÁR előadásai ezen a héten láthatók a Kelemen László Kamaraszínházban és a Ruszt József Stúdiószínházban.
2024.03.07

Világhírös Kecskemét - Csaknem 60 programmal vár a tavaszi fesztivál

Három nagyszabású néptáncelőadással, Cseh Tamás-koncertszínházzal, Bach-hangversennyel és bohém jazzel, Nagy István-kiállítással, három művészeti vásárral, a SZÍN-TÁR előadásaival és megannyi más programmal, összesen csaknem 60 eseménnyel várja látogatóit a 39. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál március 14. és április 14. között.
2023.03.23

Elkezdődött a SZÍN-TÁR a Kecskeméti Nemzeti Színházban

Ismét a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház ad otthont a SZÍN-TÁR fesztiválnak, ahol izgalmas vizsgaprodukciókat tekinthetnek meg a nézők a feltörekvő színművészek előadásában. A 14. Színművészeti Egyetemek Találkozója a Nagy Dalkultúrák című előadással vette kezdetét csütörtökön este a Kelemen László Kamaraszínházban.