Címke: TEDx
Keresés
Dátum választó
Rendezés
9 találat
2023.11.14

Az ipari forradalom után jöhet a kulturális forradalom

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is szerepelt az első ízben megrendezett nemzetközi esemény, a TEDxNeumann előadói között. „Csillagok találkozása” című előadását arra a gazdasági és ipari fejlődésre alapozta, mely a Mercedes-gyár építésének bejelentésével kezdődött, és ami a mai napig töretlen.
2023.11.10

Farkas Bertalan: soha nem akartam űrhajós lenni

Farkas Bertalan az első magyar űrhajós előadásával véget ért a TEDx tudományos előadássorozat a Neumann János Egyetemen. A rendezvény keretében 16 előadást hallgathattak az érdeklődők a helyszínen, illetve online is. Az első kecskeméti TEDx utolsó előadásán az érdeklődők láthattak egy filmet is, amely bemutatta milyen tevékenységet végzett Farkas Bertalan az űrrepülése során.
2023.11.08

Végvári Imre TEDx-tanácsadóval beszélgettünk

A Neumann János Egyetem november 10-én első alkalommal rendezi meg a nemzetközi, nagy ismertségnek és népszerűségnek örvendő TEDx sorozatba tartozó rendezvényét. A programmal az intézmény névadója születésének 120. évfordulójának is emléket állítanak. A TEDx szervezéséről, előadóiról és hátteréről Végvári Imrével, TEDx-tanácsadóval beszélgettünk.