Címke: TERMOSTAR
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2024.04.26

Távhőszolgáltatás napja 2024

A klímatudatos hőtermelés, a megújuló energia ipari méretű hasznosítása és a TERMOSTAR Kft. évi 20.500 tonna CO2-megtakarítást eredményező átfogó fejlesztése kapott főszerepet a 2024. április 26-ai Távhőszolgáltatás napján. Az idei eseménynek különleges jelentőséget adott, hogy végéhez közeledik az első olyan fűtési szezon, amely során minden távhőszolgáltatásban érintett fogyasztóhoz – Kecskemét lakosságának 1/3-ához - eljutott a megújuló energia hasznosításával előállított hőenergia.
2024.04.17

Április 25-én megnyitja kapuit a biomassza fűtőmű!

A Távhőszolgáltatás napjához kapcsolódva ismét megnyitja kapuit az érdeklődők előtt a TERMOSTAR Biomassza Fűtőmű. Április 25-én délelőtt a távhős szakemberek idegenvezetése mellett lehet megtekinteni a megújuló energiaforrást hasznosító fűtőművet. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
2023.10.18

Bizakodó hangulatú támogatói ankéton fogadta szponzorait a KTE

Az elmúlt öt bajnoki jelentette kisebb hullámvölgy ellenére bizakodó hangulatban zajlott kedd este a Kecskeméti TE támogatói ankétja a belvárosi Veyron rendezvényházban. A szakvezetők hangsúlyozták, hogy az összes fontos statisztikai mutató tekintetében fejlődött a klub, és továbbra is jó a csapatmorál. A fő cél a KTE stabilizálása az első osztályban, amire minden esély adott. A Széktói Stadion fejlesztése is napirenden van, megújulhat a gyepszőnyeg, és a fedett lelátók tervét is kidolgozzák.
2023.10.16

Elindul a távfűtés Kecskeméten

A próbafűtést követően október 17-én hivatalosan is megkezdődik a fűtési szezon Kecskeméten. A fűtésindítás idén is a külső hőmérséklethez igazodik: ha visszatér a kellemes idő, ennek megfelelően csökken a rendszerbe táplált hőmennyiség. Ha tartósan hideg lesz, akkor ahhoz fog igazodni a távfűtés.
2023.02.07

A Széktói Stadionnál folytatódik a távvezeték építése

A terveknek megfelelően halad a TERMOSTAR Kft. biomassza beruházása, amelynek fontos része a széchenyivárosi távhővezeték építése. A vezeték kivitelezése február közepétől a Széktói Stadionnál, valamint az Olimpia utcán folytatódik. Annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb parkolót kelljen lezárni, és végig biztosított legyen a stadion kényelmes megközelítése, a munka több ütemben fog megvalósulni.
2022.11.25

Szombaton és vasárnap félpályás lezárás lesz a Csabay Géza körúton

A távhőrendszer fejlesztése miatt november 26-án és 27-én félpályás útlezárásra kell számítani a Csabay Géza körút megyei kórház felőli részén. Ezen a két napon kézi forgalomirányítással segítik az autósokat, hétfőtől pedig visszaáll a megszokott kétsávos közlekedés. Így a hétfő reggeli csúcsforgalomban mindkét sáv az autósok rendelkezésére fog állni.