Címke: Tibi bácsi
Keresés
Dátum választó
Rendezés
62 találat
2023.02.07

Csütörtök reggelig él a vörös kód - figyeljünk az idősekre!

A hideg idő miatt a kormány három régióban lépteti életbe az úgynevezett vörös kódot. A közép-magyarországi régióban kedd 20 órától csütörtök reggel 8 óráig érvényes az intézkedés. A meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban éjszakánként mínusz 10 fokig vagy az alá is eshet a hőmérséklet. A Kecskeméti Városrendészet ezért fokozottan ellenőrzi a külterületeken él időseket.
2023.01.14

Civilek segítettek Tibi bácsinak

Míg Tibi bácsinak levágták két lábát és kórházban gyógyult 4 és fél évet, addig a telkét telehordták szeméttel. Női cipő, szandál, táska, bútorok és még lehetne sorolni, hogy mi mindennel volt tele az exfocista udvara. Szombaton civilek fogtak össze, hogy el kezdjék szebbé tenni Tibor otthonát.
2023.01.11

Megmenekült Tibi bácsi a fagyhaláltól

Áram, fűtés, víz és remény nélkül maradt Petényi Tibor tavaly év végén. Az idős bácsi élvonalbeli focista volt a KTE-nél, azonban mind a két lábát amputálni kellett. Négy és fél éves rehabilitáció után mehetett haza. A lemezbódéban, ahol lakik, az élet elviselhetetlenné vált. Tibi bácsi már élni sem akart. Karácsony előtt másfél héttel azonban a Kecskeméti Városrendészet és Sipos László önkormányzati képviselő felkarolták az ügyét.