Címke: vádemelés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2023.04.27

Unokatestvére cége mögé bújt a csaló

A Kiskőrösi Járási Ügyészség jelentős kárt okozó csalás bűntette, valamint kisebb kárt okozó csalás vétsége miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki unokatestvére cége nevében, annak tudta nélkül, rendelt húskészítményeket, amelyek vételárát nem fizette meg.
2023.03.17

Idős, leépült embert használt ki a csaló páros

A Kecskeméti Járási Ügyészség többrendbeli csalás és közokirat-hamisítás miatt vádat emelt egy házaspárral szemben, akik az egyedül élő, idős, szellemileg leépült férfit - a bizalmába férkőzve - ingatlanai eladására, továbbá áruhitelek és személyi kölcsön felvételére vették rá, majd a befolyt vételárat, a hitelbe vásárolt árucikkeket és kölcsönösszeget megszerezték tőle.
2023.01.24

Székkel verte fejbe a féltestvérét

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy fából készült székkel olyan nagy erővel ütötte meg a féltestvérét, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett.
2023.01.19

Fékezés nélkül ütötte el a kerékpárost

A Kecskeméti Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt vádat emelt azzal a fiatal férfival szemben, aki 2021 nyarán a Kalocsa és Kiskőrös közötti úton gépjárművével fékezés nélkül elütötte az előtte szabályosan kerékpározó sértettet, aki az ütközés miatt a helyszínen életét vesztette.