Címke: Városi Szociális Közalapítvány
Keresés
Dátum választó
Rendezés
6330 találat
2024.04.14

Hétfőn XXIX. Gyermekek a gyermekekért gála a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

Évről évre nagy sikernek örvend a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház nagyszínpadán megrendezett Gyermekek a gyermekekért gála, amelyet Sirkó László színművész szívvel-lélekkel tart össze. A jubileum kapujában, idén huszonkilencedik alkalommal készülünk a neves rendezvényre a Városi Szociális Közalapítvány felkérésére.
2023.11.17

MŰVÉSZETTEL, SZERETETTEL – Jótékonysági kiállítást rendez a Kecskeméti Médiacentrum

Ahogyan minden évben, úgy idén is jótékonysági programmal készül a Kecskeméti Médiacentrum advent idejére. Ezúttal kettős célt tűztünk ki magunk elé: egyrészt kiállítási lehetőséget kínálunk a feltörekvő képzőművészek számára, másrészt szeretnénk támogatni a Covid miatt árván maradt gyerekeket. Éppen ezért egy jótékonysági kiállítást szervezünk, amelyre fiatal, helyi alkotók munkáit várjuk. Hogy együtt segíthessünk: művészettel és szeretettel.
2023.05.18

Eredményesen zárul a CLLD közösségépítő program Kecskeméten

Eredményesen zárul a kecskeméti CLLD program, aminek célja, hogy erősítse a helyi közösségeket és újaknak adjon támogatást. A 750 millió forintos uniós forrást kiválasztott helyi projektekre lehetett felhasználni. 24 civil projekt keretében az elmúlt 3 évben 366 program több mint 800 közösségfejlesztő eseménye valósult meg.
2022.11.30

Hat év alatt 4 fejlesztés és 799 program valósul meg Kecskeméten

Részletes beszámolót adott eddigi, több mint hat éves tevékenységéről és eredményeiről ma (szerda) a Városházán a „KözösségÉpítő Kecskemét” projekt. A Városi Szociális Közalapítvány által koordinált programban 750 millió forintos uniós forrás érkezett a megyeszékhelyre. Az összeg nagyobb részét fejlesztésekre fordították, de a helyi civilszervezetekhez is jutott 250 millió forint, amelyből közel 800 program valósul, valósult meg.