Csütörtökig várja a látogatókat a MŰVÉSZETTEL SZERETETTEL jótékonysági kiállítás

2023. 12. 12., 11:08
December 14-e csütörtök 17 óráig tekinthető meg a Kecskeméti Médiacentrum MŰVÉSZETTEL SZERETETTEL elnevezésű jótékonysági kiállítása, amelyet helyi fiatal alkotók és képzőművészek felajánlott munkáiból állítottunk össze. A kiállított műveket bárki lefoglalhatja támogatóként, ezzel a kecskeméti árva gyermekeket támogatva.
A galéria 15 képet tartalmaz

Csütörtökön bezárul a Kecskeméti Médiacentrum első MŰVÉSZETTEL SZERETETTEL elnevezésű jótékonysági kiállítása. Szerkesztőségünk néhány héttel ezelőtt szólította meg Kecskemét művészeti műhelyeit és fiatal alkotóit azzal a céllal, hogy bemutatkozási lehetőséget adjon számukra. A felhívásra több mint negyven alkotó jelentkezett. A tehetséggondozáson túl azonban jótékony célja is van a tárlatnak. Az alkotók által felajánlott képeket bárki megszerezheti adomány útján a Városi Szociális Közalapítványon keresztül, amelyet a kecskeméti árva gyerekek számára juttatunk el. Nekik minden segítség jól jön, így a legkisebb támogatási összeget is jó szívvel fogadjuk.

Az adománygyűjtés mellet célunk volt, hogy lehetőséget adjunk a fiatal tehetségeknek a megmutatkozásra, ugyanis nagyon nehéz feltörekvő alkotóként felszínre törni. A kiállítási alkotások nagy részének már gazdája van, többen pedig megkeresnék az alkotókat további munkákra is.

A galéria online is elérhető ITT, így azok is megtekinthetik, akiknek nincs lehetőségük személyesen ellátogatni a kiállítótérbe. A tárlat december 14-ig tart nyitva, utána elbúcsúzunk a remekművektől. Addig is szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne adományozni, vagy olyan egyedi alkotást beszerezni, amire talán már soha nem lesz lehetőség.

A kiállítás megtekinthető december 14-ig, 14-17 óráig személyesen a Szabadság tér 2. szám (régi Pagony) alatt, vagy az online galériában ITT.