East Fest- és Ápoló-belépőket lehet nyerni - ma éjfélig lehet voksolni a tablószavazáson

2024. 06. 12., 10:43
A mezőtúri East Fest fesztiválra, a kecskeméti Ápoló Klubba és a kecskeméti strandra nyer belépőket az a három osztály, amelynek tablója a legnépszerűbbnek bizonyul a Kecskeméti Médiacentrum tablószavazásán. A voksokat ma, szerdán éjfélig lehet leadni online a hiros.hu kijelölt felületén, ahol nyomon is követhetők az eredmények.

Cikkünk megjelenésekor a Bolyai János Gimnázium 12.C osztálya vezeti a mezőnyt 1783 szavazattal, de szorosan a nyomában van a Bányai Júlia Gimnázium 12.A osztálya 1778 vokssal. A harmadik helyért is nagy küzdelem bontakozott ki a Bányai Júlia Gimnázium 12.B osztálya (1186) és a Katona József Gimnázium 12.B osztálya (1106) szavazat között.

A tablószavazás jelen állása

1. Bolyai János Gimnázium 12.C - 1783 szavazat
2. Bányai Júlia Gimnázium 12.A - 1778 szavazat
3. Bányai Júlia Gimnázium 12.B - 1186 szavazat
4. Katona József Gimnázium 12.B - 1106 szavazat

A Kecskeméti Médiacentrum immár ötödik alkalommal szervezett tablókiállítást és hirdetett ehhez kapcsolódó tablóversenyt az érettségiző kecskeméti középiskolás osztályok számára. A kiállítás június 5-én nyílt meg a főtéri sétányon, a szavazás pedig június 5. és 12. között online zajlik a hiros.hu erre kijelölt felületén.

Az érettségi tablókra történő szavazás regisztrációhoz kötött. A regisztráció email és jelszó megadásával történik. A regisztráció után, ha szavazni szeretnél, mindig be kell jelentkezned. Ez Facebook útján is lehetséges. Egy tablóra kétóránként újra lehet szavazni. Egymás után több tablóra is szavazhatsz! Minden egyes tablóra leadott szavazat a tabló neve mellett a hiros.hu oldalon követhető.

Az első három helyezett osztály értékes nyereményekre számíthat. A győztes osztály minden tagja kétnapos belépőjegyet nyer a július 17. és 20. között megrendezendő mezőtúri East Fest fesztiválra, a második helyezett osztály az Ápoló Klub jóvoltából koncertjegyet nyer a Blahalouisiana és az Ivan & the Parazol július 26-ai közös koncertjére, míg a harmadik helyezett osztály a kecskeméti strandon csobbanhat egyet.

Kapcsolódó cikk