Megnyílt főtéri tablókiállításunk, már lehet szavazni is!

2024. 06. 05., 16:44
A Kecskeméti Médiacentrum immár ötödik alkalommal szervez tablókiállítást és hirdet ehhez kapcsolódó tablóversenyt az érettségiző kecskeméti középiskolás osztályok számára. A kiállítás ma délután nyílt meg ünnepélyesen a főtéri sétányon, ezzel egy időben a szavazás is elindult.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 24 képet tartalmaz

A város büszke rátok! - hirdetik a zászlók a Kecskeméti Médiacentrum ötödik alkalommal megrendezett tablókiállításán. A délutáni megnyitóval egy időben kezdődött el a tablóversenyek szavazása is hírportálunkon. A Katona József Gimnázium vegyeskara a Macskák című musical részletét adta elő a megnyitón, a varázslatos kezdést a TST Dance Stúdió káprázatos táncműsora követte.

A megnyitón Kozák Polett, a Kecskeméti Médiacentrum ügyvezető-főszerkesztője mondott beszédet, amiben nosztalgikus nézelődésre hívta az érdeklődőket. Felidézte, hogy 2017-ben rendezett először tablókiállítást a Médiacentrum, a tárlat sikere pedig felülmúlta várakozásainkat.

– Azzal a céllal hívtuk életre a kiállítást Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatával közösen, hogy kifejezzük mennyire büszkék vagyunk azokra a fiatalokra, akik itt végeztek, illetve most végzik el a középiskolát. Ők érettségiznek ezekben a napokban is, szorítunk nekik
— mondta Kozák Polett.

A megnyitón részt vett és a tablókiállítást is megtekintette Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, Prof. dr. Sztachó-Pekáry István alpolgármester és a Neumann János Egyetem rektora, dr. habil. Fülöp Tamás.

– A főtéri tablókiállításhoz minden évben kapcsolódik hírportálunkon, a Hirös.hu-n egy online szavazás, ahol értékes nyereményeket lehet nyerni. Valóban közösségépítő, csapatépítő élményekben lehet része azoknak, akik első, második ill. harmadik helyezést szereznek ezen a szavazáson. Úgyhogy érdemes a barátokat, szülőket, ismerősöket szavazásra biztatni 
— hívta fel a jelenlévők figyelmét Kozák Polett. 

Az érettségi tablók ugyanis nem csak a főtéren tekinthetőek meg, szavazni is lehet rájuk hírportálunkon. A szavazás regisztrációhoz kötött. A regisztráció e-mail és jelszó megadásával történik. Minden szavazásnál be kell jelentkezni, ez Facebook útján is lehetséges. Egy tablóra kétóránként újra lehet szavazni. Egymás után több tablóra is szavazhatzbk!

A szavazás vége: 2024. június 12. 24:00 óra

Az első három helyezett osztály értékes nyereményekre számíthat! A győztes osztály minden tagja kétnapos belépőjegyet nyer a július 17. és 20. között megrendezendő mezőtúri East Fest fesztiválra, a második helyezett osztály az Ápoló Klub jóvoltából koncertjegyet nyer a július 26-i Blahalouisiana és az Ivan & the Parazol  koncertre., míg a harmadik helyezett osztály a kecskeméti strandon csobbanhat egyet.