Erőltetett menet: pénteken Győrben lép pályára a KTE-Piroska Szörp

2022. 11. 23., 16:08
Egy héten belül a harmadik tétmérkőzés vár a kecskeméti férfi kézilabda csapatra, a BFKA-Balatonfüred elleni győztes (30-21) vasárnapi bajnoki megmérettetést követően kedden a KTE az élvonalbeli Cegléd gárdáját fogadta a Liga Kupában (24-35), pénteken pedig már a dobogós Győr otthonában vizitálnak a hírös harcosok.

Pikáns összecsapás rajzolódik a folyók városában, hiszen az ETO-t az a Bencze József irányítja, aki NB I-be vezette a KTE-Piroska Szörp csapatát, és az élvonalban is Bencze mester vezényelte a gárdát. Az idei szezonban a Győr csapata formálódik a kezei alatt; nem is eredménytelenül, hiszen az ETO harmadik az NB I/B tabelláján; 7 győzelem mellett 2 döntetlent és 2 vereséget számlál.

A KTE-Piroska Szörp a szezon kezdetén az elvártnál jobban rajtolt, teljesítménye azonban hullámzó, de fiatal csapatról van szó, amely képes a bravúrokra. A Kecskemét 4 győzelemmel és 1 döntetlennel várja a fordulót, a tabella 12. helyéről.

Tóth Norbert vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): « Az NB I/B egyik legjobb, legkeményebb csapatához utazunk, amely egyre jobb formában van. Az előző fordulóban ugyan botlott, de ez nem téveszt meg minket, tudjuk, hogy az egyik legerősebb csapat a mezőnyben. Vesztenivalónk nincs, az esélyesség terhe a Győrt nyomja. Nem megyünk feltett kézzel, hátha meglepetést tudunk okozni. »

AgroFeed ETO UNI Győr – KTE-Piroska Szörp
Férfi Kézilabda NB I/B, 12. forduló
2022. november 25. péntek, 19:00
Győr, Kiskút liget – Magvassy Mihály Sportcsarnok
Vezeti: Hornyik, Zörgő