Fashion Reggeli: A csillogásé a főszerep!

2023. 11. 29., 12:08
Készüljetek hölgyek, a következő Fashion Reggeli óriásit fog szólni! Ezen a délelőttön a csillogás kap főszerepet! Jön a karácsony, nyomában szorosan a szilveszterrel, engedd, hogy magával ragadjon a hangulat már most, december 9-én a Fashion reggelin!

Lássuk, mi vár rátok!

Szerinted milyen az igazi party outfit? Rövid? Hosszú? Csillog? Ezekre a kérdésekre mind választ kapunk a Fashion reggelin. Farkas Ágota – Szín – és stílustanácsadó beavat minket a party outfitek rejtelmeibe, hogy biztosan mi tündököljünk legszebben a szilveszteri bulin!

Venczli Zóra, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház vezető színművésze bevezet minket a mindennapjaiba, hogy tölti azokat ki a jókedv, derű, humor, kacagás, tehetség, nőiesség, coolság, stílus, önazonosság, egyediség és a csillogás. Egy bohém lány, aki mellett egyszerűen lehetetlen unatkozni. Árad belőle a tiszta szeretet és az önzetlenség: nagyszerű, támogató testvér és gyermek, közvetlen és mérhetetlenül kedves ember, kivételes tehetségű színésznő és énekes, kreatív és sokoldalú művész, igaz barát. Ő tényleg megtalálja a csillogást a legapróbb és legkilátástalanabb helyzetekben is, éppen ezért valószínűleg hasznos tanácsokkal tud majd szolgálni nőtársainak nem csupán az ünnepi kavalkád idejére, de a hétköznapokra is. Egy igazi ikon, egy olyan karakter, akiért minden vasárnap este érdemes bekapcsolni a televíziót, és aki az ott ülő zsűri szerint is erre a pályára született. „Annyira jól létezel a színpadon, elképesztő, ahogy színészkedsz a produkció közben, ahogy eljátszod az arcoddal a szituációt, ez az, amit nem lehet tanítani! A legfontosabb benned megvan, ami a zenei pályához kell előadóként!” – fogalmazott már a kezdetek kezdetén Majka, és nagyon úgy tűnik, hogy jól ítélte meg.  A 2023/24-es évadtól kezdve ugyanis Zóra a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatát erősíti, ám nem ez az első találkozása a teátrummal. Az elmúlt években többször segítette ki a csapatot beugrásával, mostanra pedig meghatározó és stabil pontja a társulatnak. A nagyszínházi zenés előadásokban éppúgy brillírozik, mint a komolyabb hangvételű prózai darabokban vagy vígjátékokban. Rövid idő alatt alkalma nyílt rá, hogy megcsillogtassa tehetségét a három kecskeméti játszóhely mindegyikén, mindeközben pedig Budapesten is aktív résztvevője a színházi és televíziós életnek egyaránt.

Sikerkönyvét és annak történetét hozza el nekünk Török András író – könyvvásárlásra és dedikálásra is lesz lehetőség!

A mára kultuszkönyvvé vált Budapest Könyv huszonöt éve jelent meg először. Alighanem része volt az azóta egyre népszerűbb városi sétamozgalom kialakulásában. Olyan útikönyvnek álcázott városportré és -kalauz, amely Budapest régi és új arcait egyaránt igyekszik bemutatni. Kíváncsi, különböző mértékben tájékozott olvasóit bevezeti az építészettörténetbe, a vizuális és kulináris tudományokba és sok más dologba. Az átdolgozott kiadást a már megszokott háromdimenziós térképek mellett számos alaprajz, rengeteg archív Fortepan-kép és a szerző saját fotói illusztrálják. Újdonsága pedig az a sok QR-kód, melyek betekintést engednek az internet és a mozgóképek világába.

Fehér Anna Luca bortechnológus, kecskeméti borkereskedő ezúttal a pezsgőket fogja ismertetni a buborékok szerelmeseinek. Anna a megszokott lehengerlő stílusában, és ikonikus aranyflitteres zakójában érkezik, hogy megossza karácsonyi túlélési tippjeit, valamint segítsen eligazodni, hogy milyen bor lenne az ideális meglepetés az anyósnak, vagy éppen mivel koccintsunk a szilveszteri bulin. Emellett gasztrotippek is érkeznek, avagy milyen bor illik a halaszléhez, vagy éppen a zselés szaloncukorhoz. És mindezeket persze egy pohár pezsgővel a kézben fogjuk kivesézni, hiszen azt már megtanultuk Annától, hogy mindig legyen egy palack behűtött pezsgőnk különleges alkalmakra. Néha az a különleges alkalom, hogy van egy palack behűtött pezsgőnk.

Jelen lesz még Somoskövi Mancz Tímea lakberendező: Az ünnepek közeledtével nem csak a meghittség járja át gondolatainkat, hanem az is, hogyan tegyük ünnepivé az otthonunkat? S ha már ünnep, a szilveszteri buliról se feledkezzünk meg! Érdemes jegyzetelni, ugyanis Timi elárulja az aktuális dekor-ötleket amivel tuti, hogy tarolni fogunk!

Tóth Kata Douglas Sminkmester elkalauzol bennünket az ünnepi sminkek világába: a karácsonyi, szilveszteri, csillogó, arany, ezüst, flitteres és minden mennyiségben bájos sminkek a kedvenceink!

Schubert Éva, az APIVITA natúrkozmetikum tréningmenedzsere segít megtalálni barátnődnek a legtökéletesebb ajándékot, de azt is elárulja, hogyan tudsz egy kis énidőt becsempészni a mindennapokba és a készülődési forgatagba. Szó lesz még az arcápolási rutinról, hogy télen is megőrizzük bőrünk egészségét és szépségét!

DRESS CODE: Csavarunk egy kicsit a most következő Fashion Reggelin! Nem tudtad még felvenni a legszebb csillogó koktélruhád? Nyugi, itt az ideje: Az ünnepi csillogás jegyében kérünk, hogy az öltözéked is alkalmi legyen. Minden alkalommal megválasztjuk a legstílusosabb hölgyet, így az év utolsó Fashion Reggelijén is a leginkább alkalomhoz illő szett fogja elvinni a díjat! Elő a flitteres szettel!

SEGÍTSÜNK EGYÜTT! 

Kedves Hölgyek, mint tudjátok, mi minden alkalommal megajándékozunk Benneteket! Tudással, fantasztikus előadókkal, finom reggelivel és egyéb meglepetésekkel.

Most MI KÉRÜNK BENNETEKET arra, hogy segítsetek ajándékozni!

Ajándékozzuk meg EGYÜTT a Bács-Kiskun Vármegyei Oktató Kórházban fekvő betegeket, akik a karácsonyt is kórház falain belül töltik!

Nem csak a gyerekekre, de a kórházban bent fekvő összes betegre lehetne gondolni. (onkológia, pszichiátria, belgyógyászati osztályok, traumatológia, sebészet stb. )

A kórház munkatársai által legjobban preferált ajándékok:

  • a csokoládé
  • szaloncukor
  • magazinok
  • könyv
  • apró játékok

Kérünk Benneteket, a fentiek közül legalább egy valami apróságot hozzatok magatokkal a december 9-i Fashion reggelire. Mi összegyűjtjük és a rendezvény után át is adjuk a kórháznak.

Tegyük együtt boldogabbá a bent fekvők karácsonyát!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezen az e-mai címen tudsz jelentkezni: dora.mandity@malom. Regisztrációd egy visszaigazoló emaillel válik véglegessé.

Rendezvény helyszíne: Malom Mozi

További részletek a MyWay applikációban, vagy facebook eseményünkben: ITT

(x)