Címke: Fashion Reggeli
Keresés
Dátum választó
Rendezés
107 találat
2023.12.09

Az ünnepi csillogás és a jótékonyság állt a középpontban a Fashion Reggelin

Mindenki csillogjon! Ez is lehetett volna a jelszava a Malom Központ Fashion Reggeli rendezvénysorozatának legújabb, az ünnepi időszak jegyében lezajlott kiadásának, ahol a meghívott vendégek és szakértők a szakterületük mellett a saját, ünnepekhez való viszonyukról is meséltek. A szervezők nem feledkeztek meg a kevésbé szerencsés sorsú embertársainkról sem, az eseményt nagy sikerű adománygyűjtés kísérte.
2023.11.29

Fashion Reggeli: A csillogásé a főszerep!

Készüljetek hölgyek, a következő Fashion Reggeli óriásit fog szólni! Ezen a délelőttön a csillogás kap főszerepet! Jön a karácsony, nyomában szorosan a szilveszterrel, engedd, hogy magával ragadjon a hangulat már most, december 9-én a Fashion reggelin!
2023.10.10

Beleborzongtunk a szombati Fashion Reggelibe – Videós összeállítás a kedvenc rendezvényünkről

Az idei év legborzongatóbb Fashion Reggelijét szervezték meg szombaton a Malom Központban, ugyanis ez most egy különleges, „halloween-i különkiadás” volt. Mint ahogy azt már megszoktuk, a legfrissebb női tippekkel, tanácsadással, sikersztorikkal és bőrápolási tanácsadással ellátva, a legfinomabb falatokat és borokat kóstolva beleleshettünk a legszínesebb időszakba, az őszbe. Kiemelős magazinunkban részletes beszámolót tekinthetnek meg a múlt szombati Fashion reggeliről.
2023.10.07

Fashion reggeli: szuper tippek halloweenre készülve

Egyáltalán nem volt ijesztő a halloween-i Fashion reggeli szombaton a Malom Moziban. Sőt! Inkább a férjek és a gyermekek reszkessenek, miután ma délelőtt a hölgyek mindent megtudtak például arról, hogy az otthoni halloween-t hogyan tudják izgalmassá tenni. De szó volt divatról, bőrápolásról, könyvről, de a finom borok is terítékre kerültek.
2022.12.14

Fashion Reggeli: A kórházban karácsonyozóknak gyűjtöttek

Az év utolsón Fashion Reggelijén összegyűlt adományokat adta át a kecskeméti kórházban a Malom Központ ügyvezetője, Rácz József és az esemény főszervezője, Kisné Mándity Dóra marketing event manager. A rengeteg, jó szívvel adott édességet, játékot, könyvet és egyéb meglepetést dr. Horváth Zsolt orvosigazgató köszönte meg a kórház és a betegek nevében.
2022.12.03

Ünnepi hangulatban telt az idei utolsó Fashion Reggeli

Kell-e, hogy tökéletes legyen a karácsony? Kinek kell, hogy megfeleljünk az ünnepekkor? A lakás vagy mi csillogjunk jobban? Csillámok, csillogás, kiváló minőségű borok, a legtrendibb ékszerek, ruhaköltemények, tippek, trükkök, hogy hogyan éljük ne csak túl, hanem meg is a karácsonyt. Mind-mind az idei utolsó Fashion Reggelin a Malom Központ mozitermében szombaton délelőtt.