Fashion Reggeli: A kórházban karácsonyozóknak gyűjtöttek

2022. 12. 14., 15:44
Az év utolsón Fashion Reggelijén összegyűlt adományokat adta át a kecskeméti kórházban a Malom Központ ügyvezetője, Rácz József és az esemény főszervezője, Kisné Mándity Dóra marketing event manager. A rengeteg, jó szívvel adott édességet, játékot, könyvet és egyéb meglepetést dr. Horváth Zsolt orvosigazgató köszönte meg a kórház és a betegek nevében.

Az év utolsó, december 3-án tartott ünnepi Fashion Reggelijének résztvevői ezúttal a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban karácsonyozó betegeknek gyűjtöttek ajándékokat.

A Malom Központ mozitermében tartott eseményre az élet legkülönbözőbb területéről érkeztek szakemberek, akik az ünnepi készülődés, a karácsony körüli kérdésekben segítettek a lelkes közönségnek.

A Fashion Reggeli szervezőinek ötlete nyomán a résztvevők nemcsak kaptak, nagy örömmel adtak is. A jó ügy érdekében adományokat gyűjtöttek az eseményen, melyet a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban fekvő, és ott karácsonyozó betegeknek szántak. Nem csak gyermekeknek, de felnőtteknek is szép számban érkeztek adományok, melyek talán az ő karácsonyukat is szebbé varázsolja majd.