Filmvetítéssel, csillaglessel és bulival vár a Nyárzáró Dombpiknik

2023. 09. 12., 14:04
Hagyományteremtő szándékkal először idén szervezik meg a Nyárzáró Dombpiknik a Vízműdombon nevű rendezvényt. Szeptember 15-én és 16-án (pénteken és szombaton) érdekes programokkal várják a kicsiket és nagyokat. A mottó: Hozd magaddal a pokrócodat is!
Forrás: szabadidokozpont-kecskemet.hu

Igazi piknikre várják az érdeklődőket ezen a hétvégén, pénteken és szombaton a Vízműdomb tetején. A Nyárzáró Dombpikniket hagyományteremtő szándékkal álmodták meg a szervezők.

Kuriózum, mert itt fent a dombtetőn ilyen jellegű program még nem volt elérhető Kecskeméten. Korábban már volt a nagy sikerű programunk, a csillagles, de úgy gondoltuk, hogy ezt a programot lehetne színesíteni, bővíteni és a domb tetejét sokkal jobban belakni
— mondta Nemcsik Mátyás, a Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing osztályának vezetője.

A rendezvény a családok mellett a fiatalokat szeretné megszólítani.

Péntek este filmvetítéssel indul a program, majd csillaglessel folyatódik, várhatóan a csillagos ég alatt. Szombaton délutántól gyermekprogramokkal várják a látogatókat, este pedig egy hajnalig tartó bulizásra invitálják a szórakozni vágyókat. A programok különdíjas jeggyel látogathatók.

A Nyárzáró Dombpiknik mottója: Hozd magaddal a pokrócodat is! Igazi piknikhangulatban nézhetjük a filmvetítést, hallgathatjuk  a koncertet vagy leshetjük a csillagokat.