Gyermek- és családi nappal ünnepelték a gyermekeket a Mezei utcában

2023. 05. 20., 21:07
Kecskemét minden városrészében zajlik a közösségépítés, így ma a Tegyük Rendbe - Városrészfejlesztő és Közösségteremtő Egyesület szervezésében a Mezei utcában Gyermek- és családi napot tartottak. A sztárfellépő Suzy és Stefano volt.
A galéria 19 képet tartalmaz

Szinte teljesen megtelt a Mezei utca ma délután, amikor Suzy színpadra lépett. A Tegyük Rendbe - Városrészfejlesztő és Közösségteremtő Egyesület szervezésében ma Gyermek- és családi napot tartottak, melyen mindenki megtalálhatta a számára kedves programot.

Kállai Rita, a Tegyük Rendbe - Városrészfejlesztő és Közösségteremtő Egyesület elnöke elmondta légvár, lufibohóc, arcfestő, hagyományőrző népi játékok, és a TST Táncstúdió fellépői vártak az érdeklődőkre, de a sztárfellépők Suzy és Stefano voltak.

Jánosi István, a terület önkormányzati képviselője elmondta, nagy szükség van most minden olyan programra, melynek köszönhetően a legfontosabb értéket sikerül összetartani, megerősíteni, a közösségi, tehát a családi kapcsolatot.

"Most is úgy gondolom, hogy a családra kell elsősorban helyezni a hangsúlyt, és természetesen a gyermekekre, hiszen ne felejtsük el, hogy a hónap vége, június eleje a gyerekekről szól. Ezzel a rendezvénnyel megpróbáljuk kicsit a közösséget, a közösségi életet előtérbe helyezni, illetve a családokra, a gyermekekre fókuszálni” - fogalmazott Jánosi István.

A választókerületben a Tegyük Rendbe - Városrészfejlesztő és Közösségteremtő Egyesület és a "Fejlesszük együtt" Városrészfejlesztő és Közösségteremtő Egyesület az a két szervezet, amely tevékenyen hozzájárul ahhoz, hogy összetartsák szeretett közösségüket.