Gyermekkori álma vált most valóra Szalai Gábornak

2023. 05. 24., 15:06
Kecskeméti játékosa is lesz a Magyar Labdarúgó Válogatottnak a 2023/24-es idényben. Marco Rossi szövetségi kapitány Szalai Gábort is beválogatta a keretbe.

Még véget sem ért az idény, Szalai Gábor, a KTE 22 éves védője lelkiekben már készül a válogatottbéli szereplése. A héten kiderült, Marco Rossi a magyar válogatott szövetségi kapitánya beválogatta a keretbe. Gábor nemrég még az NB3-ban játszott, ma viszont már az élvonalban küzd a KTE-vel A Kecskeméti gárdával együtt menetelt idén előre, szép sikereket elérve.

– Óriási utat tettem meg idáig, hisz két éve még az NB III-ban küzdöttünk. Akkor nyilván nem gondoltam volna, hogy hamarosan válogatott kerettag lehetek. Bíztam benne, hogy egyszer majd sikerül. Amikor kicsi voltam, az volt az egyik álmom, hogy majd válogatott lehessek és pályára is léphessek. Ez most valóra vált
— nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Szalai Gábor.

Még csak találgatja mi vár rá a válogatottban, de abban biztos, hogy keményen kell majd dolgoznia továbbra is. Hozzátette a KTE-vel sem zárult még le az idény, bár a dobogós hely biztos, küzdeni fognak a Kisvárda ellen a második helyért.

A KTE teljesítményéről úgy vélekedett, jövőre - bár továbbra is a bennmaradás a cél -, felül tudja majd múlni ezt a sikert kecskeméti gárda.