Címke: Szalai Gábor
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.01.27

"A munkamorálja és az akaratereje a kulcs a sikereihez" – exkluzív interjú Szalai Gábor édesapjával

A kecskeméti születésű és nevelésű Szalai Gábor a KTE alapembere volt az elmúlt években, a fiatal védő berobbanása elválaszthatatlan a klub meseszerű felemelkedésétől. A játékos januárban csapatot váltott, a svájci élvonalban szereplő FC Lausanne-Sport futballistája lett. Gábor eddigi karrierjéről, új klubjáról, jövőbeli terveiről és a válogatottságról is beszélgettünk a játékos édesapjával, Szalai Sándorral.
2024.01.05

Svájcba igazolhat a válogatottba is meghívott KTE-védő, Szalai Gábor

A 12 csapatos svájci élvonalban 10. helyen álló Lausanne-Sportnál folytathatja pályafutását a Kecskeméti TE magyar válogatott keretbe is meghívott védője, Szalai Gábor – adott hírt értesüléséről a Nemzeti Sport péntek reggel. A Kecskeméti TE is megerősítette péntek délelőtt, hogy Szalaiért egy külföldi élvonalbeli klub jelentkezett be konkrét ajánlattal.
2023.12.19

Banó-Szabó és Szalai a forduló, Horváth az ősz válogatottjában

Az utolsó őszi forduló után két játékosunk is bekerült a Nemzeti Sportnál a forduló válogatottjába. Banó-Szabó Bence góllal tért vissza, a gólpasszt pedig Szalai Gábortól kapta, aki szintén kisebb sérülés után játszhatott újra. Mindkét játékos 7-es osztályzatot kapott a Nemzeti Sporttól. Banó-Szabó Bence a csakfoci.hu-nál kiérdemelte a forduló cseréje elismerést is.
2023.08.31

Marco Rossi elismerősen beszélt a KTE újoncairól

Kedden Marco Rossi három KTE játékosnak is válogatott meghívót postázott, ezzel klubunk adja a legtöbb játékost a szeptemberi mérkőzésekre készülő keretbe. A szövetségi kapitány nagyon elismerősen beszélt két újoncunkról, Szuhodovszki Somáról és Horváth Krisztoferről is, akik Szalai Gáborral alkotják a kecskeméti triót.
2023.08.09

A KTE felkészült az idei bajnoki szezonra

„Erőt merített a csapat”. Így nyilatkozott Szalai Gábor a konferencia ligából való kiesés után a KTV-nek. A Kecskeméti TE labdarúgója elmondta, hogy felkészült a csapat a 2023/24-es bajnoki szezonra. Az első mérkőzésen 3-1-re verte a KTE a Kisvárdát.
2023.05.26

Megvan az ezüst!

Katona Bálint 67. percben szerzett góljával a KTE péntek este legyőzte a Kisvárdát az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, ezzel megszerezte a bajnokság ezüstérmét, és a következő szezonban a Konferencia-liga selejtezőjében indulhat. Ezzel a klub 112 éves történetében a legjobb eredményt érte el. A mérkőzés után átadták az érmeket a Széktói Stadionban, ezután pedig hajnalig tartó buli következett a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.