HAcsalád gyereknapi hétvége Kecskeméten

2023. 05. 17., 15:34
A tavalyi sikerre alapozva idén is megszervezi Hírös Agóra a HAcsalád programját, amelyen két napig a gyerekek lesznek főszerepben. Néhány kivételtől eltekintve ingyenesen látogathatók a programok, lesznek kiállítások, táncház, guruló cirkusz, óriáslegó-építés, Disney mesezenék a Kecskeméti Szimfonikusok előadásában, tűzoltóautó, Kádár Ferkó Fotószínháza, Agórafalva ingyenes játszótér, kisvonat és még sok más izgalmas program.

A HAcsalád gyereknapon velünk lesz a DUDA ÉVA TÁRSULAT és a NEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ, a Neumann Egyetem KEFO motorsport csapata,  A BKVMRFK Bűnmegelőzési Osztálya, MOKI és Mercedes közlekedési programja, Az Egy csepp tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata, a Kodály Iskola, a Leskowszky Hangszergyűjtemény, a Katona József Könyvtár és még sokan mások.

A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ 2022-ben szervezte meg először Kecskeméten a kétnapos HAcsalád programot, melyen több ezer résztvevő ünnepelte a gyereknapot több mint 30 programelemmel. Idén még több rendezvény, installáció és lehetőség gondoskodik a sok mosolyról és a gondtalan időtöltésről május utolsó hétvégéjén. 

Kapcsolódó cikk