Hagyományt teremt a Nyárzáró Dombpiknik

2023. 09. 18., 13:35
Filmvetítéssel és csillaglessel kezdődött pénteken, gyerekprogramokkal és bulival folytatódott szombaton a Nyárzáró Dombpiknik a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A Vízműdomb tetején zajló kétnapos rendezvényt hagyományteremtő szándékkal hívták életre a szervezők.
Fotó: Molnár H. Boglárka
A galéria 20 képet tartalmaz

Pokrócokkal és elemózsiával érkeztek a vendégek pénteken és szombaton a Nyárzáró Dombpiknikre. Az első napon filmvetítéssel és csillaglessel várták a látogatókat, szombaton pedig a gyerekeknek szerveztek programokat, este a bulizni vágyó fiataloknak és felnőtteknek kedveztek. Az új programmal a szervező Hírös Sport Nonprofit Kft. célja az, hogy a Dombot egyre több célra használják.

- Szeretnénk a Dombtetőt még inkább programokra kihasználni, hiszen egy kiváló lehetőségekkel ellátott terület. Sikerült itt kiépíteni a vizet, a villanyt, illetve szeretnénk több fával ellátni a területet, hogy minél több árnyékot tudjon adni azoknak, akik ide feljönnek. Társaságunk célja, hogy minél több rendezvényt lehessen itt megtartani a jövőben
— nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Nemcsik Mátyás, a Hírös Sport Nonprofit Kft., kommunikációs és marketing osztályának vezetője. 

A rendezvény hagyományteremtő esemény volt, több piknikkel, programmal szeretnék bővíteni a palettát, őszre és tavaszra is van már terve a szervezőknek.