Hétfőn startol a futsal bajnokság, az Aramis érkezik Kecskemétre

2023. 08. 11., 09:22
Jelentősen átalakult az SG Kecskemét Futsal csapata a nyáron, ugyanis heten távoztak, míg hatan érkeztek.

A nyáron érkezők névsora: Fekete Márk, Krajcsi Bence, Szabó Ábel, Suscsák Máté, Nemanja Milosavljevic, Aleksandar Tomic.

Távoztak: Mánya Szabolcs, Darko Ristic, Öreglaki Norbert, Nyerges András, Dávid Richárd, Hadnagy István, Maico.

A felkészülés során négy edzőmeccset vívtak a kék oroszlánok. A DEAC, a Pécs és a Haladás ellen is sikeresek voltak. Három győzelem és egy döntetlen lett végül a mérlege az alapozásnak.

Augusztus 14-én, hétfőn pedig már megkezdődik a 2023-24-es bajnoki évad. Az SG Kecskemét Futsal az Aramis SE-t fogadja 18:30-as kezdettel a Messzi István Sportcsarnokban.

– Keményen dolgoztunk heteken át, és úgy gondolom, hogy sikeres felkészülésen vagyunk túl – mutatott rá Marko Gavrilovic sportigazgató. – A csapat jelentősen átformálódott, még kell idő, hogy teljesen összeálljunk. Mindenki motiváltan dolgozik, nagy energiákat tesznek bele a játékosok és a stáb is, hogy napról napra jobbak legyünk. Egyedül Szabó Ábel nem lesz bevethető a bajnoki rajton, neki a sérülése még hetekig nem teszi lehetővé, hogy játszhasson. A Haladás elleni edzőmeccseket követően már csak a bajnoki rajtra koncentráltunk. Ellenfelünk, az Aramis SE a rájátszásban volt szintén érdekelt az előző évadban, és megmutatták ellenünk is többször karakterüket, úgyhogy ezúttal is egy kiélezett, izgalmas csatára számítok. Fontos lenne, hogy győzelemmel kezdjük az évadot, pláne hazai környezetben. Mindent megteszünk, hogy megszerezzük a három pontot, ám abban biztos vagyok, hogy a budaörsiek nem fogják könnyen adni azokat. Szurkolóinkat várjuk nagy szeretettel, kelleni fog nagyon a biztatásuk. Bízom benne, hogy a lefújáskor közösen ünnepelhetjük a sikeres rajtot! – zárta gondolatait a szerb szakember.

SG Kecskemét Futsal – Aramis SE
Férfi futsal NBI, 1. forduló
2023.08.14., 18:30 @ Messzi István sportcsarnok
Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.