Hírös kecskemétiek pódiumbeszélgetés születésnapi meglepetéssel

2023. 10. 31., 16:46
Hétfő este folytatódott a Hírös kecskemétiek című sorozat a Kelemen László Kamaraszínházban. A 8 éve folyamatosan jelentkező pódiumbeszélgetésen Neuberger Gizella, W. Barna Erika és Csáky Lajos volt Kriskó János vendége, aki tegnap ünnepelte 70. születésnapját, így kivételesen a műsorvezetőt is meglepték ajándékokkal.
A galéria 9 képet tartalmaz

Hétfő este folytatódott a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közkedvelt Hírös Kecskemétiek című pódiumbeszélgetés-sorozata. A 2023/24-es évad második alkalmán Neuberger Gizella, animációsfilm-rendező; W. Barna Erika, grafológus és Csáky Lajos, tervezőgrafikus, festőművész volt Kriskó János vendége. A meghívottak most is kecskeméti kötődésű személyiségek voltak, akik pályájukról, sikereikről, bukásaikról és terveikről életük legemlékezetesebb pillanatainak felidézésével meséltek a Kelemen László Kamaraszínházban.

Az est különlegessége az volt, hogy a beszélgetéseket 8 éve vezető, televíziós szerkesztő Kriskó János is reflektorfénybe került, mivel tegnap ünnepelte 70. születésnapját. Ez alkalomból W. Barna Erika egy verssel lepte meg. De nem maradtak el a Nemzeti Színház és ismert kecskemétiek ajándékai sem.