E héttől szerdánként is látogatható a megyei könyvtár

2023. 01. 17., 15:55
Ettől a héttől kezdve már szerdánként is látogatható lesz a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár az eddigi, csütörtöktől szombatig tartó nyitvatartás után. A hétfő és a vasárnap továbbra is szünnap, keddenként pedig az ablak-kölcsönzés szolgáltatás vehető igénybe.
Fotó: Banczik Róbert

Változott a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár nyitvatartási ideje. Jó hír, hogy ettől a héttől már szerdánként is nyitott ajtókkal várja az olvasni vagy kölcsönözni vágyókat az intézmény. Keddenként az ablak-kölcsönzés szolgáltatás vehető igénybe, a könyvtár szerdától szombatig 9 és 18 óra között tart nyitva, hétfőn és vasárnap szünnap van.

A könyvtár több programmal is készül januárban: többek között a Petőfi-emlékév apropóján az Ars poetica könyvtári versklub keretein belül is megemlékeznek a költőóriásról: január 19-én, csütörtökön délután fél 5-kor várják az érdeklődőket. Január 21-én, szombaton a Túl az Óperencián foglalkozás következő alkalmán pedig Holle anyó meséjével családi mesedélutánra várják a kicsiket és szüleiket. A további foglalkozásokról, programokról a könyvár honlapján tájékozódhatnak.