Jön a III. Lázár Bence Emlékgála

2022. 12. 20., 07:08
December 29-én hosszabb kényszerű szünet után harmadik alkalommal rendezik meg a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban a Lázár Bence Emlékgálát, mely a fiatalon elhunyt kerekegyházi labdarúgó előtt tiszteleg. Az eseményt a Kecskeméti TE is támogatja, emellett az öregfiúk tornán természetesen ott lesznek a korábbi lila-fehér kedvencek is.

A kecskeméti születésű Lázár Bence karrierje tragikusan fiatalon ért véget, 2018. február 22-én, csupán 26 esztendősen súlyos betegségben, leukémiában hunyt el az utánpótlás válogatott támadó. Karrierje az Újpest FC-vel fonódott egybe, szerepelt Nyíregyházán is, de jó szívvel emlékeznek rá korábbi állomáshelyein, Lajosmizsén és Kerekegyházán is, ahol még az utánpótlásban pallérozódott. A tiszteletére rendezett öregfiúk emléktornán éppen ezért korábbi csapata is képviseltetik magukat.

A labdarúgó családja fontosnak tartja, hogy a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítványon keresztül továbbra is nemes ügyeket karoljanak fel, ezt a fontos törekvést pedig mi is szeretnénk a torna apropóján támogatni. 

Csapatunk egy dedikált mezt dobott fel licitre, melynek részét képezi egy szintén aláírt, hímzett KTE zászló is, melyet partnerünk a Peller és Társa Kft. ajánlott fel. A zászló különlegessége, hogy az utolsó őszi hazai meccsen egyik oldalát a drukkerek is aláírták. A mezre és a zászlóra indítható közös licit 30.000 ezer forintról indul, a licit határideje december 27-e. Licitálni facebook oldalunkon lehet ENNÉL a bejegyzésnél.

A III. Lázár Bence Emlékgálát december 29-én rendezik, a programról részletesebben ide kattintva olvashatnak drukkereink.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu